2777
2789

خیلی مشتاقن قبول کنی😅😂

خودش چی میگه 

خودش مهمه 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی مشتاقن قبول کنی😅😂خودش چی میگه خودش مهمه

خودش رو ندیدیممم 

پدرش همش می‌ره مغازه پدرم خواهرش هم زنک زد خونمون یه بار هم اومدن ولی قراره رد کنیم محترمانه 

عزیزم میدونی من ناراحتیم بابت اینه که مارو چی فرض کردن

خودش رو ندیدیممم پدرش همش می‌ره مغازه پدرم خواهرش هم زنک زد خونمون یه بار هم اومدن ولی قراره رد کنیم ...

عه خب پس ولش

ولی فکر نکنم چی فرض تون کرده باشنا😅😂خیلی مشتاقن

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

عه خب پس ولشولی فکر نکنم چی فرض تون کرده باشنا😅😂خیلی مشتاقن

آخه میدونی واسه پسر بیکارش اومده خواستگاری نمیگه این دختره پس فردا میخواد کجا زندگی کنه چیجوری زندگی کنه

دقیقا مریض بودن به بعدش فکر نمی‌کردن

من روی تحصیلات حساس نیستم واسه همسر آیندم

یه خواستگار داشتم 

تماس گرفتن مادرش گفت فوق دیپلم داره

اومدن گفتن دیپلم داره

بعدا تحقیق رفتیم گفتن دیپلمم نداره😂😂😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من روی تحصیلات حساس نیستم واسه همسر آیندمیه خواستگار داشتم تماس گرفتن مادرش گفت فوق دیپلم دارهاومدن ...

عزیزم آخه دروغشون به کنار اینا نمیگن این دختره پس فردا ازدواج کنه میبینه شرایط پسره رو اون موقع چی

عزیزم آخه دروغشون به کنار اینا نمیگن این دختره پس فردا ازدواج کنه میبینه شرایط پسره رو اون موقع چی

دقیقا خیلی آدم باید کم عقل باشه دروغ بگه تو خواستگاری

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
دقیقا خیلی آدم باید کم عقل باشه دروغ بگه تو خواستگاری

فک کنم تو منو درک کنی چون خودتم شرایط منو داری پارسال من خیلی خواستگار داشتم ولی مناسب نبودن ولی داغونترینش همینا بودن که گفتم که این سم رو هنوز من نتونستم فراموش کنم پسره ۱۱ سال ازم بزرگتر بود کار نداشت خونه نداشت ماشین نداشت لیسانس بیکار بود تو باغ پدرش کار میکرد تازه خواهرش هم کلاس اومد برام با اون سرو وضعش