2777
2789
عنوان

بنظرتون وضع این ادم چطوره

95 بازدید | 5 پست

یه خونه دویست متری تو جای خوب شهر دارن یه خونه صد متری دیگم جای خوب دیه ی شهر دارن پنج تا زمین تو بهترین روستاهای شهر دارن یه هایما دارن که میخوان الان تیوولی بگیرن با یه ۲۰۷ هم دارن خونشون هم جکوزی و سونا و .. اپارتمانه ولی . حقوق پدر خانواده هم مثلا یهو شیشصد میلیون بهش واریز میشه ولی خب پول کار مردمه یعنی پولی که اخر ماه براشون باقی میمونه صدو خوردی میلیونه. پرستیژ کاری اون اقا هم خیلی بالاس نظرتون چیه راجب وضعشون؟از همه مهمتر پدر هم نداشته با زحمات خودش رسیده تو ی وضع مالی داغون ب اینجا رسیده سه تا شرکت هم مدیرعاملشه و شرکتای خودشه اون اقا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا آقای پزشکیان هم ماهی 600 تومن یهو بهش واریز نمیشه

بله بابای من پیمانکار بود بستگی ب کار داشت چقد بگیره ۳۰۰ میلیون و ۷۰۰ میلیون ۱۰۰ میلیون هم واریز میشد پول کارگرا و اینا میداد 

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

بله بابای من پیمانکار بود بستگی ب کار داشت چقد بگیره ۳۰۰ میلیون و ۷۰۰ میلیون ۱۰۰ میلیون هم واریز میش ...

🫤والا به اون میگن حساب شرکتی 

بابای منم کارگر های یه کارگاه زیر دستشن 🫤 پول میاد اما تو حساب شخصی نیست

اکانت واگذار شد .