2777
2789
عنوان

جاریم نصف حقوقشونو میده طلا شریکیم

403 بازدید | 26 پست

بچه ها شوهرم و برادرش تو کار شریکن بعد جاریم اینا سر برج نصف حقوقشونو میدن طلا با بقیش زندگی میکنن

ولی من پول تو جیبیمو جدا از شوهرم میگیرم 

یعنی شاید من لباس از جاریم بیشتر بگیرم و یا کارای آرایشی برای خودم بیشتر خرج کنم

بعد حالا شوهرم میگه چرا باید داداشم الان نزدیک پونزده گرم طلا داشته باشن ولی من نداشته باشم

من وقتی از شوهرم پول تو جیبی میگیرم باقی موندشو پس انداز میکنم ولی پس انداز جاریم بیشترع

منم واقعا ولخرجیه زیادی نمیکنم در حدی ک همه ی هم سن و سالام خرج میکنن خرج میکنم جاریم خسیسه من چیکار کنم😢

ب من میگ منم حقوقمو مث داداشم بدم دست تو .تو مدیریت کن. ینی دیگ من پول تو جیبی و اینا جدا نداشته باشم هرچی هست وسط یعنی مثل اونا کنیم روند زندگیمونو

الان من دقت کردم چندروزه ذهنش درگیره این موضوع شده

انگار با خودش فک میکنه من باعث میشم پیشرفت نکنه

خب هرکس زندگی خودشو داره من شاید نتونم مث جاریم زندگی کنم چی بگم ب شوهرم چیکار کنم آخر این بحث ب دعوا نکشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اولویت هاتو بنویس 

مثلا برای تو ممکنه کاشت مژه اولویت باشه برای جاریت نباشه 

بعد هزینه ای که بابت هرکدوم میدی هم بنویس 

ببین چقدر از کل پول میمونه 

همونو در نظر بگیر واسه پس انداز

بعدشم ممکنه تو از کاشت مژه لذت ببری جاری ت از  طلا 

ادم ها باهم فرق دارن 

ولی ادم باید برای دل خودش خرج کنه 

استارتر خودت درامد نمیتونی داشته باشی ؟!والا به نظرم بهترین مدلش اینکه زن دستش تو جیب خودش باشه واسه ...

میدونی اره من یخورده با چیزایی ک گفتی دلم خوش تره

و اینک من یه هنر یاد گرفتم ک شروع کنم برای کار ولی هنوز اول راهم و مشتری ندارم و باید شروع ب جذب مشتری کنم

ولی در کل الان میگی من باید چیکار کنم ب شوهرم چی بگم؟پیشنهادشو قبول کنم؟

من میگم ادم پول در میاره که خرج کنه شوهر من املاکیه وضعشم توپه یه هزار تومنی به من نمیده تو خونه عین دور از جونتون سگ زندگی میکنیم سه سال فرشای خونه رو نمیده قالیشویی خونه کثافت گرفته حالم ازش بهم میخوره اخه نمیشه همش طلا گرفت که اخرش چی بشه مثلا پول جمع کنم واسه ارث خور 

من میگم ادم پول در میاره که خرج کنه شوهر من املاکیه وضعشم توپه یه هزار تومنی به من نمیده تو خونه عین ...

نه دیگه اینجوری نه.خرج اضافی رو باید کم کرد‌اما اینا که گفتی از واجباته.خیلی بده اینجوری

یاشاسین آذربایجان💓✌

نه دیگه اینجوری نه.خرج اضافی رو باید کم کرد‌اما اینا که گفتی از واجباته.خیلی بده اینجوری

اخه بخدا طلا داریم خونه داریم زمین داریم مغازه داریم ماشین خوبم داریم ولی این بازم خودشو واسه یه قرون دوزار میکشه خستم کرده مرتیکه گدا

من میگم ادم پول در میاره که خرج کنه شوهر من املاکیه وضعشم توپه یه هزار تومنی به من نمیده تو خونه عین ...

منم همینو میگم میدونی چیه من فک میکنم اگ از خرجای خودم بزنم بگم نمیخام شوهرم عادت میکنه یروزم بخام برای خودم بخرم میگ واجب نیست و برا یه لباس باید دعوا کنم

الان من با گوشای خودم شنیدم جاریم برای خریدن ی شومیز بحث کرده با شوهرش

نهه. از. دل خودت نزنی. ولیی مااهی یکم جمع کن. ببخخر

منم همینکارو میکنم ولی انگار شوهرم انتظار داره من برا خودمم بزارم وسط و هرچی هست طلا بگیرم

خب مطمئنن بعد اینکار یسری خرجارو نمیشه کرد