2777
2789

اول اینکه بگم دلم به رفتن نیست

مامانمم میگه ولش کن

برا عروسیش برام کارت نفرستاد فقط یه ویس داد که میدونم نمیتونی بیای اگه خواستی بیا خوشحال میشم همین

من شرایط رفتن رو نداشتم ولی اگه من بودم کارت رو میدادم 

دوست صمیمی من بود برا نامزدیش به من‌نگفت یه تایمی فاصله داشتیم بعد ۶ماه بهم گفت نامزدی کردم😐😐😐حالا فکر نکنین با یه ادم خاصی بوده فکر کنه حسادت میکنیم نه بعد یه شب حرف میزدیم یهو غیبش زد پس فرداش گفت میدونی عقد کردم شب عقدش بامن حرف میزد به من‌نگفت😐🤦‍♀️

فقطم بخاطر این بود میترسید من‌بگم میخوام بیام😂

اون سری دعواش کردم ولی باز عروسیشم اهمیت نداد بهم

من اومدم یه کادو براش خریدم سرکار میرفتم با کلی بدبخت یه جایگزین برا خودم گیر اوردم گذاشتم مرخصی گرفتم بهش گفتم من دوشنبه میام خونتون میخواستم بعد ناهار برم۲ساعتی بمونم بیام میگفتم وسیله هم میخرم دور هم حرف بزنیم تو زحمت نیفته

هرچی موندم خبری نشد ازش روز تولدمم بود

دیگه نرفتم🙂🙂بعد ۱۰روز پیام داد من‌کلا یادم رفت تو میخواستی بیای خونمون حتی نگفت بیا گفتم من فقط میخواستم کادوتو بدم قصد مزاحمت نداشتم

دیگه نرفتم الان بچه دار شده یکبار بهم گفت یروز بیا بریم بیرون بازم نگفت بیا خونمون حالا ما هم محله ایم یه خیابون فاصلمونه ولی با بقیه همکلاسیامون که صمیمی نبود دور همی‌میگیره

چهارشنبه بهش میگم یکم بهتر شدی مهمونات کمتر شد میام بهت سر میزنم کمکمت میکنم پیاممو خوند حتی جوابمم نداد😐😐😐حتی تاریخ زایمانشم الکی بهم گفته بود

من کلا ازش فاصله گرفتم ولی هنوزم به یاد ۱۰سال دوستی پاکمون دوسش دارم هردومون بدون حاشیه بودیم روزایه خوبی داشتیم

شما بودین میرفتین؟ یا نه

منم برا عقد نامزدیم دعوتش نکردم عروسیمم دعوتش نمیکنم

مامانم‌میگه اینطوریه ولش کن شوهرمم میگه مگه احمقی

بعد من حس میکنم دوست خوبی نیستم😭😐

💍♥️

نه اصلا و ابدا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد خنگی عزیزم این اصلا دلش نمیخواد با تو رابطه ای داشته باشه چرا انقد خودتو میچسبونی بهش ولش کن بره به درک

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

چقد خنگی عزیزم این اصلا دلش نمیخواد با تو رابطه ای داشته باشه چرا انقد خودتو میچسبونی بهش ولش کن بره ...

اصلا کاریش ندارما فقط ماهی دوماهی یکبار پیام میدم حالشو میپرسم همین

💍♥️

من اخرشو نخوندم

این ادم کلا نرمال نیست !!!

ازش دوری کن عزیزم ❤️

خدا مهربانی شمارو برات جبران کنه ایشالا❤️❤️❤️

عزیزم یکی بخواد دعوتت کنه

اصلا کارت نده

بهت خبر میده

من دوستم برای عقدش دعوتم کرد و گفت حتما محضر بیا نگران مسیر و... نباش سوار ماشینمون میشی

شب قبل عقد وسط کلی درگیری پیام داد حتمااا فردا بیایا

ادمی ک بخواد دعوتت کنه

اینشکلی میگه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اصلا کاریش ندارما فقط ماهی دوماهی یکبار پیام میدم حالشو میپرسم همین

از عزت نفس ‌پایینته 

شمارشو پاک کن بخدا حرصم گرفت ازت

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اینکه دور همی میگیره و تو رو دعوت نمیکنه جای بخشش ندارهمن باشم اصل جواب پیامشم نمیدم

دیگه تصمیم گرفتم حالشو نپرسم بیخیالش

نهایتش اینه منم بچه میارم نمیاد دیگه همین

💍♥️