2777
2789
عنوان

کجای زندگی م

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 103 پست
ممنون عزیز امیدوارم زندگی توهم روبه راه بشه اگه راه فرار داری صبر نکن

اره من شرایطشو دارم و خداروشکر حداقل بچه ندارم 😔اما خب سخته بعد این همه سال زندگی یهو بفهمی چه خاکی تو سرت شده 

عزیزم انشالا خدا به شما هم کمک کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چرا شوهر من نمیخوابه ! تقریبا کم خوابه ! وزنشم روز به روز اضافه تر میشه ! فقد گفتی چشماش آبی متوج ...

یه مدت هم چاق میشد شاید واسه همین شربت متادون بود.اتفاقا خوابم کم میکنه .برای تریاک  خواب بود 

توبه کن کارت توجیه نداره درکت میکنم بی محبتی دیدی ولی مِن بعد بخاطر آینده دخترت هم که شده باعث سربلن ...

خودم هزار بار خودمو لعنت کردم ولی گاهی دلم میگیره 

من روحیه و اعتماد به نفسم مو باختم  هرکس میبینم میگم خوش به حالش خیلی جذابه که شوهرش میخادش این درحالیکه که بقیه بهم میگن خیلی خوشگلی

آبجی فک‌کنم با اون که خیانت کردم به همه گفته شده یه هرزه ی خراب الان آنقدر روحیه م خرابع نمی تونم بر ...

بهت حق میدم من خودم تو دوران متاهلی با یه اقایی از راه دور چت میکردم‌چونکه اصلا محبت و احترام از شوهرم ندیدم و ازاونجایی که نمیتونستم با کسی رابطه سک.. داشته باشم و فقط دلم محبت میخواس چتی وتلفنی با یه اقای که فرستگها ازن دور بود حرف میزدم ولی هیجوقتم همدیگه از نزدیک ندیدیم

خودم هزار بار خودمو لعنت کردم ولی گاهی دلم میگیره من روحیه و اعتماد به نفسم مو باختم هرکس میبینم می ...

ولی به خاطر دخترت دیگه تکرارش نکن .انشالله خدا کمکتون میکنه عزیزم درکت میکنم به خدا

ولی به خاطر دخترت دیگه تکرارش نکن .انشالله خدا کمکتون میکنه عزیزم درکت میکنم به خدا

ممنون 

ولی همش این نیس همش تحقیرم می‌کنه فقط برای اینکه نداشته رابطه رو توجبح کنه همش ازم ایراد میگیرع

ممنون ولی همش این نیس همش تحقیرم می‌کنه فقط برای اینکه نداشته رابطه رو توجبح کنه همش ازم ایراد میگیر ...

درامدش چطوره؟برا خودت پس انداز کن کم کم دخترت که به سن ۹ رسید از زندگیت این شوهر حذف کن تو الان دقیقا جای ۶ سال پیش منی

بهت حق میدم من خودم تو دوران متاهلی با یه اقایی از راه دور چت میکردم‌چونکه اصلا محبت و احترام از شوه ...

ولی اینجا محیط خیلی کوچیکه همه همو میشناسن 

خودم دیدم درک میکنم هرچقدر قوی باشی باز یه جایی کم میاری دلت محبت میخواد 

اره چشاش اشک اشکی بود

ای وای خاک تو سرم بارها دیدم چشای شوهرم اشکیه و تا میگفتم چرا چشات پره میرفت صورتشو میشست و میگفت نمیدونم و حتمن با موتور اومدم باد بوده و هزار تا بهونه ی الکی