2777
2789
عنوان

کجای زندگی م

1100 بازدید | 103 پست

کاربری قبلیم نمیدونم چطور شد چندماه پیش اومد بیرون 

خواهری کنید باهام بحرفین چطور نیاز دارم به درک شدن به درد و دل کردن

موقع مجردی دل خوشی از زندگی نداشتم گذشت سه ساله ازدواج کردم بیست و دو سالمه 

شوهرم اعتیاد داره به متادون و ترامادول 

خیلی مشکل داریم تو زندگی مون بدترینش رابطه جنسی مونه خیلی سرده از اول همین بود اوایل عروسی ماهی یه بار الان هفت ماه یه بار اونم چون میبینه من از این بابت ناراحتم

مشکل دیگه ش اینه اولویتش خانواده شه بیشتر از من خواهر مادرشو قبول دارع اصلا کوچک ترین توجه ای به من ندارع نه تفریح نه برام خرج می‌کنه نه حتی یه ب و س یا بغل

نمیدونم چی بگم چقد سخت … منم چند وقته به همسرم شک کردم که متادون استفاده میکنه اما هنوز قطعی بهم ثابت نشده ‌و به روش نیاوردم اما دارم دق میکنم نمیدونم چیکار کنم و رابطه جنسی افتضاح شده

نمیدونم چی بگم چقد سخت … منم چند وقته به همسرم شک کردم که متادون استفاده میکنه اما هنوز قطعی بهم ثاب ...

چقدر بد.  خیلی سخته حس نخواسته شدن برای زن 

مال من از اولش همین بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی مادرش بگه تایید میکنه اصلا نمیگه به چه حسابی رو چه حقی دیگه خیلی پژمرده شدم خیلی عجیبه رفتاراش ...

برای منم دقیقن بچه ننه اه اه ولی یه سال پیش بعد سالها عذاب دادن بهم مادرشوهرم یهو مریض شد و فوت شد ولی خب تا اومدم یه نفس راحت بکشم فهمیدم انگاری شوهرم داره متادون استفاده میکنه و من خاک برسر شدم

لعنت به رفیق بد و شوهر رفیق باز … من بعد ۱۳ سال زندگی اینجوری شده اصن شوک شدم نمیدونم باید چیکار کنم

باز خوبه اوایل به زندگیت فهمیدی منکه همون اول راه شبا تا صبح گریع میکردم

اوایل عروسی کنار داداش کوچیکش میخوابید اون موقع دیگه به معنای واقعی میمردم و زنده میشدم الان طوری شد ...

ببخشید میشه چنتا از علایم کسایی که متادون استفاده می‌کننو بهم بگی 

ببخشید میشه چنتا از علایم کسایی که متادون استفاده می‌کننو بهم بگی

بی اشتهایی گاهی. تیک عصبی موقع خواب. دمدمی مزاج شدن. همین سردی تو رابطه  من همینارو تو شوهرم دیدم 

ناله تو خواب

باز خوبه اوایل به زندگیت فهمیدی منکه همون اول راه شبا تا صبح گریع میکردم

منم با اولویت نبودن با بچه ننه بودن با رفیق بازی با بی مسیولیتی انقد عذابم داده که بخوام بنویسم یه صفحه میشه و الانم که اومدم یه نفس راحت بکشم یه بدبختی جدید درست شد برام 

بی اشتهایی گاهی. تیک عصبی موقع خواب. دمدمی مزاج شدن. همین سردی تو رابطه من همینارو تو شوهرم دیدم نا ...

لعنت بهش تقریبا همرو بنظرم شوهرم داره خیلی مواقع! فقد تیک عصبی رو متوجه نشدم یعنی اینکه توی خواب دست و پاشونو تکون میدن یا پرت میکنن؟؟