2777
2789
عنوان

کجای زندگی م

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 103 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عارع دیگه هرچقدر وضعش خراب باشه و معتاد نمیشه آنقدر سرد باشع

ببخشین توروخدا معذرت میخوام میدونم سوالم خیلی خصوصیه اما جایی و کسیو ندارم که این سوالو بپرسم ( میشه اگه اذیت نمیشی بگی تا چه اندازه سرد ؟! منظورم اینکه هر چند وقت …)

ببخشین توروخدا معذرت میخوام میدونم سوالم خیلی خصوصیه اما جایی و کسیو ندارم که این سوالو بپرسم ( میشه ...

اصلا میلی ندارع حتی اگه سال ها بگذره شده هشت ماه هفت ماه نه ماه

اصلا میلی ندارع حتی اگه سال ها بگذره شده هشت ماه هفت ماه نه ماه

ای وای من چقددد زیاد این شوهر خاک برسر من جدیدن شده ماهی یکی دو بار اونم فک کنم بخاطر اینکه جلوی من تابلو نشه و من شک نکنم بهش بخاطر همین احساس میکنم که قبلا سالم بوده چون هفته ای دو سه بار بود اما الان افتضاح

نمیشه آبجی خیلی شرایط بدیع هیچ جوره طلاق نمیشه یه دختر تقریبا دوساله دارم

اخه چرا اگه از اول میدونستی کاش بچه دار نمیشدی. اون بچه اگه طلاق بگیری یه جور ضربه میخوره اگه طلاق نگیری یه جور دیگه صربه میخوره 

چی بگم امیدوارم کسی تو این شرایط قرار نگیره

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

عزیزم بچه هم داری؟؟

اگه نداری یه فکر جدی کن 

هم اعتیاد داره 

هم رابطه جنسی نداره 

هم احساس  

فقط خودتی که میتونی به خودت کمک کنی

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

ای وای من چقددد زیاد این شوهر خاک برسر من جدیدن شده ماهی یکی دو بار اونم فک کنم بخاطر اینکه جلوی من ...

خیلی سخته نه؟. اینو به خاطر این میپرسم چون بدونم من زیادی بزرگش کردم یا واقعا سخته