2777
2789
عنوان

کجای زندگی م

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 103 پست
چاره ای ندارم من باید بسوزم و بسازم

اگه میخوای تو اون زندگی بمونی 

شوهرتو ندید بگیر 

با دخترت خوش باش و زندگی کن 

ولی تو رو خدا بخاطر دخترت هم که شده فکر نره سمت خیانت 

بچت به شدددددددت آسیب نیبینه

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

همش همین نیست متاسفانه یه بار دست به خیانت زدم قضاوت نکنید توروخدا الآنم شدم خراب عالم باز اگه کسی ن ...

عزیزم انشالا خدا کمکت کنه بهترین تصمیمو بگیری من که فعلا موندم تا هم برای خودم ثابت کنم هم به خودش و بعدش احتمالا برم برای همیشه 😔لعنت به این زندگی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت برم مرسی عزیزم میشه بگی قبل و بعد و یا کنار متادون چیزی هم مصرف میکرد یا نه ؟ از کجا شک کردی ...

اول که تریاک میکشید یه مدت جلو خودم مصرف میکرد من از بس جیغ داد وگریه میکردم دیگه جلوم نمیکشید کارشم راه دور بود وقتای که میومد مرخصی به جای تریاک شربت متادون میخورد

الان شوهرم از خیانتم فهمیده هی حرف بارم می‌کنه میگم خوبه دیگه هیچی تقصیر تو نیست کم نذاشتی میگه ذات خودت خرابع وگرنه این همه دختر مجرد هستن فقط تو نیاز داری. اینارو مادرش یادش داده

عزیزم میشه بگی چه علایمی داشت خدا خیرت بده من تازه فهمیدم و گیجم

همیشه خواب بود .چشماش آب آبی.رابطه جنسیش صفر. وزن تم کم میکرد اخه  سالی دوبار ترک میکرد و شروع میکرد وقتی شروع میکرد خیلی وزن کم میکرد

اول که تریاک میکشید یه مدت جلو خودم مصرف میکرد من از بس جیغ داد وگریه میکردم دیگه جلوم نمیکشید کارشم ...

اها نمیشه یعنی یهویی یه نفر شروع کنه به متادون مصرف کردن بنظرت ؟ منظورم اینه بدون اینکه سابقه تریاک کشیدن و اینا نداشته باشه ؟ 

اگه میخوای تو اون زندگی بمونی شوهرتو ندید بگیر با دخترت خوش باش و زندگی کن ولی تو رو خدا بخاطر دخترت ...

آبجی فک‌کنم با اون که خیانت کردم به همه گفته شده یه هرزه ی خراب 

الان آنقدر روحیه م خرابع نمی تونم برم بیرون

بخدا خودم از کسایی بودم که می‌شنیدم یه زن متاهل رفته سمت خیانت لعنت میکردمش ولی الان دیدم سخته بی محبتی

عزیزم انشالا خدا کمکت کنه بهترین تصمیمو بگیری من که فعلا موندم تا هم برای خودم ثابت کنم هم به خودش و ...

ممنون عزیز  امیدوارم زندگی توهم روبه راه بشه 

اگه راه فرار داری صبر نکن

همیشه خواب بود .چشماش آب آبی.رابطه جنسیش صفر. وزن تم کم میکرد اخه سالی دوبار ترک میکرد و شروع میکرد ...

پس چرا شوهر من نمیخوابه ! تقریبا کم خوابه ! وزنشم روز به روز اضافه تر میشه ! 

فقد گفتی چشماش آبی متوجه نشدم یعنی اشک پر میشه؟

آبجی فک‌کنم با اون که خیانت کردم به همه گفته شده یه هرزه ی خراب الان آنقدر روحیه م خرابع نمی تونم بر ...

توبه کن 

کارت توجیه نداره 

درکت میکنم بی محبتی دیدی 

ولی مِن بعد بخاطر آینده دخترت هم که شده باعث سربلندیش باش 

گناه داره طفل معصوم ،تو اون باباش(البته تکلیف باباش مشخصه)دربرابرش مسئولید

نمیشه که هر کدومتون به فکر خودتون باشید

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡