2777
2789
عنوان

چشم زخم

77 بازدید | 12 پست

بچع ها من هر موقع مهمون داریم یا میرم بیرون اومدنی خونه ی سر درد بدی میگیرم 

مثلا ممکنه بیس روز نرم بیرون یبارم سردرد ندارم ولی میرم بیرون میام خونه شروع میشه سر دردم اینم بگم اخه زیاد خوشگلم نیستم چشم بزنن 

کسی اینجوری بوده 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چشم زخم که واقعیت داره ولی شما شاید جای شلوغ میرید سردرد میشین

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

عزیزم علم اصلا چشم زخم رو نمیپذیره داریم تو سال ۲۰۲۵زندگی میکنیم 

احتمالا بخاطر آلودگی هواست اگر تو شهر بزرگ هستین یا ممکنه به علت شلوغی باشه اگر عادت ندارین گاهی بعضیا تو ترافیک یا تو ماشین هم سردرد میشن

عزیزم علم اصلا چشم زخم رو نمیپذیره داریم تو سال ۲۰۲۵زندگی میکنیم احتمالا بخاطر آلودگی هواست اگر تو ش ...

نه الان حتی بیرون نرفتم مهمون داشتیم شهر مونم اصلا الودگی نداره

یعنی چی خب جای شلوغ بدم نمیاد از مهمونی اینا

پس به احتمال زیاد برای چشم زخم هست شما وقتی میرید مهمونی قبل و بعدش ی کوچولو نمک بخور و اومدی خونه اسپند دود کن 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

پس به احتمال زیاد برای چشم زخم هست شما وقتی میرید مهمونی قبل و بعدش ی کوچولو نمک بخور و اومدی خونه ا ...

ی مدت پیش از صبح بیرون بودم اومدم خونه یجور سردرد داشتم قرص خوردم جواب نداد فقط گریه میکردم از درد 

الانم ک مهمون داشتیم حتی نا ندارم از جام بلند شم خستم نیستم فقط سردرد دارم