2777
2789
عنوان

خیلی حس بدی دارم

447 بازدید | 49 پست

شوهرم شب یلدا شیفته یه دختر ۵ ماهه دارم تاوحالا تنها خونم نموندم همیشه شبایی ک شوهرم شیفته یا خونه مامانم میرم یا اون میاد اینجا  حالا پنج شنبه مامانم میره شهرستان دارن برای دختر عمه ام شب چله میبرن خونه تنهام برای اولین بار الان مامانم زنگ زد گفت 

ته دلم خالی شد میترسم تنها بمونیم با دخترم میدونم نمیتونم تا صبح پلک رو هم بزارم شب یلدام تنهام 

کم مونده گریه ام در بیاد 

چیکار کنم 😭😭😭😭

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

يعني از تنها بودن ميترسي؟

خونتون آپارتمان؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يعني از تنها بودن ميترسي؟ خونتون آپارتمان؟

اره خیلی وحشت دارم دخترمم خوابه همش 

تا حالا تنها خونه نموندم از یطرفم شب یلداست تنهاییش برام خیلی سخته الان جلو خودمو گرفتم گریه ام نگیره 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

بیخیال بابا من شبایی که تنها ییم میرم کلی خوراکی میگیرم و با شایان پسرم جشن میگیریم.. نه که خوشحال باشیم اما اینطوری میکنیم که دلمون نگیره.. شامم از بیرون سفارش میدیم و کللللی خوش میگذرونیم.. حفاظ اهنی رو هم از تو قفل میکنیم و همدیگه رو سفت بغل میکنیم و میخوابیم.. چون باباش نمیزاره ما بغل هم‌بخوابیم... تو هم خوراکی بگیر برا خودت و تمام شب و با دخترت بازی کن

مگه تنها خورَکه؟

ترس از چی داری

بگو خونتون کجاس مجلس نامزدی بپیچونم بیام پیشت 

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

ترس نداره دخترت هم دیگه خیلی نوزاد نیست که هول بکنی

بشین با تلوزیون خوش باش

شوهرت نمیذاره با مامانت بری؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792