2777
2789

شوهرم تازگیا چسبیده ب ی ادم مصرف کننده خیلی سال پیش هم شاید ده سال پیش هم خودش مصرف کننده بوده و ترک کرده بد شوهر من ادم ضعیفیه از لحاظ احساسی متأسفانه تو این یکی دو سال ک ازدواج کردیم ب شدت روی هردوی ما فشار بوده تا ازدواج کردیم مادرم فوت شد و مخالفت و اذیتای هردو خانواده بدم ک من باردار شدم و مشکلات روحی روانی و مالی خودشو داره خودتون بهتر میدونید خلاصه ک یکی دوساله همش سختی بوده تازگیاهم ب شدت فشار مالی افتاده روش چون من دیدم خانوادش همه جوره دارن ازش میکنن و ما هیچ پیشرفتی نداریم منم پا گذاشتم رو خرخرش و سعی کردم پولاشو جمع کنم خانوادشم انگار با فشارای من فشارشون رو زیاد تر میکنن خلاصه ک الان انقدر حالش بد همش ب پر و پای من میپیچه ازم فاصله گرفته انگار دیگه دوسم نداره شایدم من اینجوری حس میکنم اما اینا منو اذیت نمیکنه چیزی ک داره مثل خوره وجودمو میخوره ترس اینه ک پاش بلغزه و بره سمت مواد هیچوقت تا حالا نمیترسیدم ولی الان واقعأ این ترس داره نابودم میکنه امشبم دعوامون شد گفت ی کاری نکن برم مواد بزنم نمیدونم چرااینو گفت شاید چون دیشب ب مامانش گفتم این با مصرف کننده میپره مامانش بهش گفته اینم فهمیده من ترسیدم داره اینجوری میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر طوری شده نزار فقط نزار ما چند ساله بدبختیامون تموم نمیشه از همنشینی با یه معتاد شروع شد تا الان ک ...

واقعأ هیچکاری ازم برنمیاد شوهرم حرف شنوی نداره ازم میدونم بگم نرو پیشش بدتر میکنه یا شروع میکنه دروغ بافتن توروخدا بگید چیکار کنم زیاد ادم مصرف کننده دورش بودن ولی من هیچوقت بد ب دلم راه ندادم

واقعأ هیچکاری ازم برنمیاد شوهرم حرف شنوی نداره ازم میدونم بگم نرو پیشش بدتر میکنه یا شروع میکنه دروغ ...

نمیشه به خانوادش بگی یا کسی که ازش حرف شنوی داره ؟ میفهمم چی میگی خیلی سخته من خودمم نمیدونم چیکار کنم تاپیک اخرمو بخون ببین چه داستانی داریم هر روز فقط خدا نجات‌مون بده یا من بمیرم راحت شم