2777
2789
عنوان

خواهر دو رو

97 بازدید | 5 پست

سلام لطفا همشو بخونین

بچها من ۱۶ سالمه و به خواهر ۲۱ ساله دارم ک به شدت دو رو و حسود هستش اما همیشه هروقت دعوا میکنیم همه تقصیرا گردن منه همه طرفدارشن پیش خودم خوبه پیش رفیقاش از بدیم میگه اونبار میخاست با رفیقاش برن مسافرت انا خاهراشون باشون بود  هی به من میگفت بیا تورو خدا بام خب با هزار التماس ک کرد گفتم باشه بعد دوروز میرم تو گوشیش میبینم تو گروه دوستانه ک ۲۱ نفرن میگه مهسا(اسمم) داره گریه میکنه ببر میارمش شرش ازم بکنه    ما خانواده تقریبا سخت گیر داریم امروز رنگ مو گذاشت خیلی طلایی شد واس اینگه مامانم کمتر چیز بش بگه اومد به متم گفت توام بزن باهمیم کمتر چیز میگه منم گفتم خب خاهرمه اگه مامان چیزی گفت به دوتامون میگه میره تو اتاق با رفیقش حرف بزنه هی میگفت ایییش این مهساعه سمچ همش گندش افتاده رو من یه رنگ گذاشتم هی میگه به متم بده بش دادم تموم شد و خیلی رفتار های دیگه

واقعا نمیدونم چیکار کنم چرا اینطور میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهم ۳ خاهریم

من ۱۸ ام و بزرگه ۲۲

من مثل خاهرتم متاسفانه🤣

البته به شوخی حالشو میگیرم تحقیر نمیکنم

در کل من دومی ام و شر و شلوغ تر همه میگن تو برون گرایی و اون درون گرا اذیتش نکن😂

ماهم ۳ خاهریممن ۱۸ ام و بزرگه ۲۲من مثل خاهرتم متاسفانه🤣البته به شوخی حالشو میگیرم تحقیر نمیکنمدر کل ...

نکن این کارو حتی به شوخی بخداگناهه دل کسیرو بشکنید 

دلم میخاد خودمو بکشم حس بی ارزشی دارم