2777
2789
نامزدو شوهر فکر نکنم فرق داشته باشنمن دوس دارم تا آخر تو اون مهمونی بمونم بخدا میخام دلم میخاد تا آخ ...

وای به خدا شوهر منم همینه انگار چشم نداره خوشی منو ببینه من اوایل ناراحت میشدم گریه میکردم 

الان پوستم کلف شده دیگه برام مهم نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم🥲

دورت بگردم منم کلی غصه میخورم گریه میکنم ولی اصلا برای خودکشی فکر نمیکنم 

بچه هامو دوست دارم ایندشون برام مهمه پس باید قوی باشم 

تازه این مشکلات تمومی نداره بازم هست ولی حوصله تو سر می‌ره اگه بنویسم

واقعیته تعریف نیست

مرسی ازت عزیزم نظر لطفت گلم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یک ماه به خودت وقت بده چیزهایی که گفتم عمل بکن اگر نشد بیا بگو من خودم بهت میگم راهشو

ممنونم ازت منصرف شدم،ولی ۲،۳بار زندگیدم بهش با اینکه گناهکار اون بود ،ولی منم حرف جدایی رو کشیدم وسط،ولی جواب نمیده میخاستم ازش معذرت بخام 

نمیدونم شاید به بهمونه بند بود

ممنونم ازت منصرف شدم،ولی ۲،۳بار زندگیدم بهش با اینکه گناهکار اون بود ،ولی منم حرف جدایی رو کشیدم وسط ...

پیش میاد 

این حرفها توی عصبانیت بوده و از قلب نبوده 

پس درست میشه

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

وای به خدا شوهر منم همینه انگار چشم نداره خوشی منو ببینه من اوایل ناراحت میشدم گریه میکردم الان پوست ...

باهم خیلی خوبیم ولی حرفامو نمیفهمه ،نمبدونه چی میگم 

همش میخاد کاری که تو مغزشه رو بکنه 

دورت بگردم منم کلی غصه میخورم گریه میکنم ولی اصلا برای خودکشی فکر نمیکنم بچه هامو دوست دارم ایندشون ...

بچه های گلت سلامت باشن همیشه

میدونم همه مشکل دارن ولی بعضی وقتا همه چی مثل چی میان روبروت قرار میگیرن ،وقتی دستی که همیشه میگرفتی و میگفتی من نمیترسم هم روبروت باشه،دیگه تمومه اون موقس که فکرش میوفته به سرم

باهم خیلی خوبیم ولی حرفامو نمیفهمه ،نمبدونه چی میگم همش میخاد کاری که تو مغزشه رو بکنه

تو هنوز اول راهی سعی کن قوی باشی و سیاست داشته باش 

مثل من ساده نباش 

خانمایی که سیاست دارن با زبون کارشون رو پیش میبرن 

من الانشم نمیتونم تو تمرین کن 

فکرتو عوض کن همه چی با صحبت کردن و محبت کردن درست میشه برات بهترینهارو ارزو دارم

خیلی خوبه که آدمایی مثل شما رو زمین باشن،ممنونم الان که هیچکی نیست پیشم شما بهم امید دادی

تو هنوز اول راهی سعی کن قوی باشی و سیاست داشته باش مثل من ساده نباش خانمایی که سیاست دارن با زبون کا ...

پیش نرفت دیگه این رابطه خیلی براش جون کندم ،نشدبا اینکه میدونم بجز اون دیگه نمیتونم به هیچکی نگا کنم ولی نشد