2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بازم میگم برید پیش مشاور بعد تصمیم بگیر برای طلاق شش بار فرصت دادی بذار بشه هفت بار 

آبروم رفته دیگه شدم مضحکه مردم.اوندفعه پنجم رفتم پس باریش سفید سریه هفته نشد برگشتم دوباره.زندگی ما آینده نداره.

كدوم شهر بودي؟ فكراتو خوب بكن نري وكيل بگيري وسط راه نظرت عوض شه ي عمر خجالتي ميمونه برات 

کرمانشاه.نه اصلن پشیمون نمیشم.

خسته شدم انقدمحبت کردم و بابی میلی و سردی و توهین و فحش جوابشوگرفتم.

کرمانشاه.نه اصلن پشیمون نمیشم. خسته شدم انقدمحبت کردم و بابی میلی و سردی و توهین و فحش جوابشوگرفتم.

هر تصميمي ميگيري خودت بگير و روي حرفاي هيچكس حساب باز نكن، فقط به محض اينكه ١٠٠٪‏ مطمئن شديً ميخواي چيكار كنيً برو دنبالش وقتتو صرف نكن چه ادامه زندگي چه طلاق 

ن پول بهم میده نه اخلاق داره ن چیزی میخام برام خریده ن دکتر بردم گفتم لوزه م دردگرفته من حرص میخورم لوزه هام ورم میکنه و درد میگیره.

ولی رفته بود بازار براخودش لباس خریده بود.

بقران یکسال زندگی مکنیم طی این یکسال۱باربردتم بازار اونم مادرشوهرم ایناخانه نبودن وگرنه باز میبردم اونجا بازارنمیبردم تازه اونموقع۲ماه عروس بودم شیرین بودم براش.اونم باهزار قرانو قسم.

ازش متنفرشدم.تنهایی یه نفره بهترازتنهایی دونفره س.

ما داریم میریم شمال  فرار از هوای الوده  خدا را شکر رابطمون خوبه نه قهر و نه خیانت

برام دعاکن شاید شما که خوشبختی دعات برای من گرفت و رنگ خوشبختی و آرامشو بالاخره ی روز ب چشم ببینم.

روز طلاقم روز آزادیمه.

تومهریه تو گرفتی؟

نه اونروزم بهت گفتم، من مهريه نميخواستم كلا فقط ترسوندمش كه مهريه بخوام بگيرم نصف اموالتم ميگيرم( تازه بهش نزديكً ٢٥ ميليارد ارث رسيده بودً)  با زبون خوش بيا طلاق بده ولي مهريمو تَو روش گفتم به جز ي سكه ( كه نتونه رجوع كنه) دين گردنته، ولي كلا حوصله دادگاه و اينارو نداشتم بيخيال شدم ولي اگر رضايت واسه طلاق نميداد همه نامه ها و پارتيامو همه چيزم اماده بودً ي شبه با خاك يكسانش كنم