2777
2789
عنوان

قهر

421 بازدید | 31 پست

چرا همه اينجا با شوهراشون قهرن؟ چرا اكثر شوهرا خيانت ميكنن؟ چرا خونواده شوهر هميشه واسه عروس بدن ولي از اونور عروس خودشونم بده؟؟؟؟ خدايي من خودم ي بار جدا شدم ميدونم اين چيزا چقدر  بده و ادم نياز داره حرف بزنه خالي بشه، ولي بياين گاهي از قشنگيا هم بنويسيم فقط موقع قهر نيايم نيني سايت بعضيا هستن اينجا مجردن خدايي نكرده با ي ذهن اشوب و انتظار خيانت كردن شوهر ميرن سر خونهً زندگي 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی بگیم مثلا امروز با شوهرم خیلی خوش گذشت😁😁😁😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
چرا جداشدی؟ منم درشرف جداییم. هیچ راهی برام نمونده. چندوقته جداشدی؟

😂😂😂 من بخوام بگم ي كتاب ٣٠٠ صفحه اي ميشه، خلاصه ميكنم، مادر و پسر رواني بودن قرص مصرف ميكردن كار خَيلي به باريكه كشيده بودً، دوتايي ريخته بودن سرم، من تقريبا ٣ ساله جدا شدم البته توي عقد. نميپرسم چرا، فقط اينكه ميگي هيچ راهي برام نمونده ١٠٠٪‏ مطمئن شو و روش درست فكر كن كه بعدا خَيلي راحت تر و سريع تر كنار بياي با جدايي 

خب عزیزم ادم تا مشکلی نداشته باشه که تاپیک نمیزنه ما همه میایم درد و دل میکنیم تا سبک بشیم بعضی حرفا ...

خوب ي بارم موقع خوشي بياين تاپيك بزنين 😬😬 

سوگل چخبر؟وضعیتت چطوره؟ نهارچی پختی برا همسر؟

سلامتی وضعیت که عالیه فعلا ناهارم قرمه سبزی درست کردم البته میخواستم دو مدل درست کنم ولی خونم دوهفته خالی بوده حسابی نظافت کردم 

😏😏