2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😶😶😶😶

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
با کاندوم بکن راحت تره

😓😓😓

الهی!نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی!در اگر باز نگردد نروم باز به جایی...پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی!کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی...

قرص اورژانسی در هر ماه فقط یکبار تاثیر گذاره ....یعنی در یک ماه نمیتونید چندین بار ازش استفاده کنید چون اثرش از بین میره....تازه قرص LD هم اگه استفاده کردید در ماه اول علاوه بر قرص از روش دیگه ای هم استفاده کنید چون قرص هایLD در ماه اول درصدی خطا دارند

به اقات بگو حواسش باشه ابش رو داخل نریزه ... قرص اورژانسی هم بگیر اگه شک داشتی بخور ماهی ی بار فقط ...

چرا بیشتر نخوره؟؟عوارض داره

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه                                                  
مبارک باشه نه قرص اورژانسی از اسمش مشخصه یعنی وقتی از دستت در رفت میخوری تا باردار نشی خخخ بنظرم ...

يعني اسيب زاس بعد قرص رو از داروخانه تهيه كنم اسمش همينه؟ يا اسم ديگه اي داره

طبیعی جلوگیری کن همسرت موقع ارضا عقب کشی بکنه 

بهترینش همینه حالا ماهی هفته ای هم بزار بنده خدا راحت باشه قرص بخور بعدش

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
چرا بیشتر نخوره؟؟عوارض داره

بله 

آیا می دانستید که شما فقط سالی 1-2 بار مجاز به استفاده از روش اورژانسی جلوگیری از بارداری هستید؟ 

آیا می دانستید  روش اورژانسی جلوگیری ، یک شوک و تداخل بزرگ در کار تخمدان است و شما با این کار تخمدان خودتان را گیج می کنید؟