2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

يعني اسيب زاس بعد قرص رو از داروخانه تهيه كنم اسمش همينه؟ يا اسم ديگه اي داره

بله کلی عوارض داره

وقتی مشکلی نداری برای چی بیخودی میخوای قرص بخوری؛ پریود ها رو به هم میریزه

بله اسمش فکر کنم هموم قرص اورژانسی هست

منتظر نی نی هستیم.یه صلواتما رو مهمون میکنید؟    

لوونورژسترول 2 دوز 0.75 و 1.5 میلی گرمی دارد

اگر دوز 1.5 میلیگرمی دارید ، همان یک عدد در اولین فرصت  ،کافیه 

اگر دوز 0.75 میلی گرمی دارید ، یا 2 تاش رو با هم بخورید....یا بین 2 تا قرص 0.75 میلیگرمی 12 ساعت فاصله بیندازید. 

پس از مصرف قرص,  تا 14 روز معمولا وقت دارید پریود شوید یا لک ببینید.  اگر بعد 14 روز اتفاقی نیفتاد,  ازمایش خون بدهید.  البته ممکن است در برخی افراد, بیش از 14 روز طول بکشد تا پریود شوند.  اما به هر حال باید احتمال بارداری رد شود. 

توجه کنید: 

این قرص میتونه عوارضی شبیه تهوع ، سرگیچجه ، نفخ ، ورم و ...ایجاد کنه . این علایم را به بارداری ربط ندهید . بارداری شما فقط با آزمایش خون مشخص میشه 

قرص اورژانسي رو نميتوني هميشه بخوري كه يه وقت اين كارو نكني 😳😳😳😳😳 پزشكا سالي يك بار فقط اجازه ميدن. بهترين كار جلوگيري طبيعي و كاندومه به شوهرتم بگو، ميخواد خوشش بياد ميخواد نياد اگه يهو بزنه باردار بشي واقعا خوب نيست 

حيوانم آرزوست 😞😞😞

عزیزم اگر میخوایی قرص بخوره یاز، یاسمین و یا دایان بگیر که عوارضش کمتره

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
😏 گناه دارم خوب كسي نيست ازش بپرسم☹️

والا منم نمیتونم کمکت کنم .. چون مجردم ... حالا نمیشه تو عقد رابطه نداشته باشید زیاد ... 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

بستگی داره قاعدگیت منظم باشه یا نه. چند سالت باشه. کی بخوای بچه دار شی. دکتر بری اینارو ازت می پرسه، وضعیت سلامتی تو چک می کنه و بهترین راه رو بهت می گه.

ولی کلا حداقل تا ۶ ماه قرص بخور. چون آتش تون تنده ممکنه روش طبیعی از دست تون در بره. بعد کم کم به طبع هم عادت می کنید و دستت میاد بهترین راه برای شما کدومه. می تونی نصف سال قرص بخوری. نصف سال طبیعی جلوگیری کنی. که نه به بدنت اسیب برسونی نه شوهرتو زیاد تحت فشار بذاری.