2777
2789
عنوان

Shayanام بیاید😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 66 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هفته ی چندی؟سی وسه هفته هم رفتی؟

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍
برای وزن گرفتنش هندوانه و میوه های آب دار بخور من مجردم ولی شنیدم خیلی خوبه واسه وزن گرفتن جنین. دل ...

تا میتونستم دلستر خوردم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
انشالله  به زودی شاهد تیکر تو  وستاره وتیک تاک باشیم

کاربر مامان نیستم.

کاربر 8.

کاربر فاطمه.

و همه منتظرها...

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
😂😂😂😂 میبینی ادم ی روز تاخیر داشته باشه اینجا بگه اینم عاقبتش 😂

😂😂😂ت امضات بنویس باردار نیسم مرسی_اه😩👈این شکلکه حتما باشه😑😂

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
چشم انشاالله

چشمت بی بلا باشه . ایشالا روزای خوبی پیش رو داشته باشی .عزیزم میشه بگین تو 24هفته وزن نی نی تون چقد بود ؟

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
عزیزم طبق تاپیک و نظر سنجی اون اسم ها بین سوفیا و یاس گیر کرده بودیم دیگه تصمیمون رو اسم یاس شد😍

اسم منو میذالی🙈🙈🙈🙈خیلیم قشنگه😜

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
چشمت بی بلا باشه . ایشالا روزای خوبی پیش رو داشته باشی .عزیزم میشه بگین تو 24هفته وزن نی نی تون چقد ...

تو 26 من رفتم گفت 950 گرم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد