2777
2789
عنوان

Shayanام بیاید😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته ی چندی؟سی وسه هفته هم رفتی؟

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍
برای وزن گرفتنش هندوانه و میوه های آب دار بخور من مجردم ولی شنیدم خیلی خوبه واسه وزن گرفتن جنین. دل ...

تا میتونستم دلستر خوردم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
انشالله  به زودی شاهد تیکر تو  وستاره وتیک تاک باشیم

کاربر مامان نیستم.

کاربر 8.

کاربر فاطمه.

و همه منتظرها...

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
😂😂😂😂 میبینی ادم ی روز تاخیر داشته باشه اینجا بگه اینم عاقبتش 😂

😂😂😂ت امضات بنویس باردار نیسم مرسی_اه😩👈این شکلکه حتما باشه😑😂

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
چشم انشاالله

چشمت بی بلا باشه . ایشالا روزای خوبی پیش رو داشته باشی .عزیزم میشه بگین تو 24هفته وزن نی نی تون چقد بود ؟

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
عزیزم طبق تاپیک و نظر سنجی اون اسم ها بین سوفیا و یاس گیر کرده بودیم دیگه تصمیمون رو اسم یاس شد😍

اسم منو میذالی🙈🙈🙈🙈خیلیم قشنگه😜

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
چشمت بی بلا باشه . ایشالا روزای خوبی پیش رو داشته باشی .عزیزم میشه بگین تو 24هفته وزن نی نی تون چقد ...

تو 26 من رفتم گفت 950 گرم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد