2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 37 پست
بهتره بجای بحث کردن با من یا هرکس دیگه اشتباهت رو بپذیری و تکرارش نکنی وگرنه دعوا کردن و تخریب دیگرا ...

من تخریب نکردم من نظرات واقعیمو گفتم

برای حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

وقتی ازت نظر نمیپرسن قرار نیست نظر بدی 

وگرنه اسمش نظر دادن نیست یه چیز دیگه هس که صفحه اول یه کاربری گفتن (بیشعوری) 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تاپیکت میرم بیرون چون ادمی که خودشو به کوچه علی چپ زده نمیشه سر عقل اورد 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
وقتی ازت نظر نمیپرسن قرار نیست نظر بدی وگرنه اسمش نظر دادن نیست یه چیز دیگه هس که صفحه اول یه کاربری ...

بیشعور اونیکه جنبه نداره بعد نظر نظر میکنه

خب الان مدل صحبت‌کردن و حوه تعامل تو هم بی‌شعورانه‌ست. مطمئنم ناراحت نمی‌شی. چون من رکم!

مگه بیشعوری عیبیه😂افتخار میکنم🙊

۱. بله عیبه۲. افتخار کردن بهش عیب بزرگتریه۳. نشون‌دهنده اینه که خانواده بی‌اصل‌نسبی دارید

بباشه شما با اصل و نصب همه بی اصل و نصب

بیام تحقیق میفهمم بی اصل و نصب ترینی خانومی