2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 37 پست
رکم رک من حرفمو میگم بد یا خوب

بقیه هم رک رک بودن و خوب جوابتو دادن دیگه چرا از رک بودن بقیه ناراحتی؟ 

خودمم خواستم جواب بدم قفل شد

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی یکی عکس طلا میزاره بهش میگی سیاه و افریقایی انتظار به به داری

من تو رو یادم نمیره به سوختنم خوشحال شدی 

گناه خودم یه طرف 

گناه تو رو تا ابد فراموش نمیکنم

برای حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

من تو رو یادم نمیره به سوختنم خوشحال شدی گناه خودم یه طرف گناه تو رو تا ابد فراموش نمیکنم

وقتی فقط به فکر مسخره کردن هستی همین میشه که خودتم ناراحت بشی 

هرچند من اصلا در جریان سوختن و اینات نبودم 

دیدم تاپیک پماد داری که گفتم استفاده کن تا مردم رو بخاطر رنگ پوستشون مسخره نکنی 

هرچند بهتره رفتار خودت و ناراحت کردن بنده خدارو بخاطر چیزی که دست خودش نبوده یادت بمونه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

وقتی فقط به فکر مسخره کردن هستی همین میشه که خودتم ناراحت بشی هرچند من اصلا در جریان سوختن و اینات ن ...

نوبت خودشون شدنی روحیشون حساس میشه ولی با دیگران رفتار کردنی رکن 

جالبه😂

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
نوبت خودشون شدنی روحیشون حساس میشه ولی با دیگران رفتار کردنی رکن جالبه😂

بله دنیای عجیبی شده 🙄

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بقیه هم رک رک بودن و خوب جوابتو دادن دیگه چرا از رک بودن بقیه ناراحتی؟ خودمم خواستم جواب بدم قفل شد

نه من نارحت نیستم من خیلیم خوشحال میشم دیگران با من رک باشن

ولی اینجا یه ایراد هس طرف من شما نبودی شما چرا مث قاشق نشسته خودتون رو میندازید وسط

وقتی فقط به فکر مسخره کردن هستی همین میشه که خودتم ناراحت بشی هرچند من اصلا در جریان سوختن و اینات ن ...

ممگه میشه تایپکامو بخونی سوختنمو نبینی

ممگه میشه تایپکامو بخونی سوختنمو نبینی

تاپیکتو نخوندم عنوانتو دیدم بهتره تهمت نزنی 

چون در کنار مسخره کردن اینم گناهه

نمیشه به کسی اعتماد به نفس کاذب بدم

من گفتم انگشترت و مانتو زشته 

ولی النگوها خوبن 

گفتم دستت خیلی سیاههه

اینا نظر من به اون خانوم بود

اگه نظر نمیخوای بی خود میکنین نظر نظر میکنین

نه من نارحت نیستم من خیلیم خوشحال میشم دیگران با من رک باشنولی اینجا یه ایراد هس طرف من شما نبودی شم ...

خودت تاپیک زدی پس هرکب دلش بخواد جواب میده 

پیویت که نیومدم 

بله همینطوره منظورم تایپک نظر دادن بع اون خانوم بود

بهتره بجای بحث کردن با من یا هرکس دیگه 

اشتباهت رو بپذیری و تکرارش نکنی 

وگرنه دعوا کردن و تخریب دیگران رو من هم بلدم 

میتونم تاپیک هات رو بخونم و ایراد بگیرم