2777
2789
عنوان

حماقت من

89 بازدید | 10 پست

آقا طبق معمول دوس پسر من با فش و بد و بیراهی ک داده تهمت و همه چی باز قهر کرده بلاک کرده

بازم میخا برم بهش پیام بدم نازشو بکشم چون دوسش دارم

خندم گرفته انقدر ابلهم واقعا🤣🤣

یکی جلومو بگیرهههه 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببخشید ک‌ ص خلی؟

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

همینه ک پسرا

پرنسس میشن تقصیر شماهاست..

آقا یکم غروری، شخصیتی چیزی واسه خودتون باقی بذارید. بخدا این اسمش دوست داشتن نیست! 😑

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . 💩دهن نرهایی که تو سایت بارداری و بانوان پلاسن و درخواست دوستی میدن. درخواست یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

اراه واقعا

پس دختر عاقلی بااوش🙁😂✨

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . 💩دهن نرهایی که تو سایت بارداری و بانوان پلاسن و درخواست دوستی میدن. درخواست یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.