2777
2789
وای. ما دوست بودیم خانواده من مخالفت میکردن.منم فکرنمیکردم باهاش ازدواج کنم نمیخاستم وابسته م شه نمی ...

عزیزم پایدار باشید کنار هم‌.منم خیلی زجرکشیدم تو عاشقی.چون اولش گفتم نه و خانوادمم گفتن نه بعد ک خودم عاشقش شدم زجرها کشیدم راضی بشن 🙁

خدای مهربون مرسی که پناهمی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بهش گفتی حالا؟

دوستت دارم 

جون کندم تا بگم

آخه داشتیم جدا میشدیم هیچ وقت نذاشته بود بهش بگم

مانع ابراز علاقه شده بود

من با تمام وجود دوستش دارم اون روزم خیلی با خودم کلنجار رفتم ک چطور بگم 

در واقع گفتم ک آرزو ب دل نمونم و بعدها پشیمون نشم ک چرا نگفتم

کصافط پا ب پام آروم گریه کرد من نگاهش نمیکردم از صدای اب دماغ کشیدن بالاش فهمیدم من همش گریه میکردم

تمام صحنه ها یادمه

عشق خیلی قشنگه

عشق من بهش مثل عشق مادر ب بچشه

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
مثلا داشتم از خصوصیاتم میگفتم که کلا زیاد آدم مهربونی نیستم و افراد معدودی رو تو زندگیم دوست دارم . ...

منم اگه جراتشو داشتم اونم عربده میکشید و خشتک میدراند😔

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

خونوادم مخالف ازدواجمون بودن اون موقع گریه کردم و بهش گفتم من دوستت دارم اگه نزارن باهم ازدواج کنیم من میمیرم

بیچاره کلی ذوق زده شد آخه بعد ۲ سال دوستی بهش گفتم   

💖 پسرام همه دنیای منن💖
منم اگه جراتشو داشتم اونم عربده میکشید و خشتک میدراند😔

عزیزم خودتو سرزنش نکن خیلیا مثل توان . من کلا آدم برونگرایی هستم روزی چند بار به شوهرم میگم که چقد دوسش دارم و بدون اون زندگی برام معنی نداره . 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
عزیزم خودتو سرزنش نکن خیلیا مثل توان . من کلا آدم برونگرایی هستم روزی چند بار به شوهرم میگم که چقد د ...

حوب تو بهش رسیدی و دمت از جای گرم بلند میشه ولی من بعد 8 سال نگفتم زور داره برام

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
حوب تو بهش رسیدی و دمت از جای گرم بلند میشه ولی من بعد 8 سال نگفتم زور داره برام

خب چرا نگفتی ؟! -من خواستم بیشتر از این خودتو عذاب ندی گفتم شاید دیگه بهش دسترسی نداری الکی افسوس نخوری . 

و خدایی که به شدت کافیست ...