2777
2789
خب چرا نگفتی ؟! -من خواستم بیشتر از این خودتو عذاب ندی گفتم شاید دیگه بهش دسترسی نداری الکی افسوس نخ ...

اتفاقا این چرارو یه هفته بود هر شب داشتم واسه همه تک تک میگفتم امشب که تاپیکشو زدم یه دفه بگم هیشکی نبود😑

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
اتفاقا این چرارو یه هفته بود هر شب داشتم واسه همه تک تک میگفتم امشب که تاپیکشو زدم یه دفه بگم هیشکی ...

عزیزم اگه هنوز مجرد هستی و اونم مجرد میتونی بگی و من میتونم کمکت کنم

خدای مهربون مرسی که پناهمی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگه هنوز مجرد هستی و اونم مجرد میتونی بگی و من میتونم کمکت کنم

واقعا الان نیاز دارن یکی راه درستو بهم نشون بده

من همیشه همه مشکلاتمو به مامانم میگماما سر این روم نمیشه بهش چیزی بگم 

تاپیک آخرمو اگه میشه بخونش توصیفش کردم ببین با این شرایطی که اون داره میشه کاری کرد هنوز یا نه 

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

من و همسرم چند سال همو میشناختیم دو تا دوست خیلی عادی بودیم یک دفعه بهم پیشنهاد ازدواج داد توی بستنی فروشی بودیم منم جا خوردم و گفتم نه ازم دلیل خواست منم داشتم دلایلم رو میگفتم ازم پرسید دوسش دارم یا نه ؟ منم گفتم اره دوست ک دارم ولی دیگه نذاشت حرف بزنم پاشد رفت منم برای اینکه جا نمونم به سرعت رفتم پشت سرش 

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خب چی شد بعدش

هیچی دیگه اقا با کمال بیحواسی منم تو ماشینش رفت دم مغازه عموم ( بابام فوت شده ) منم توی راه باهاش حرف میزدم و دلیل میاوردم که نذاره دوستیمون بهم بخوره منم پیشنهادشو ندیده میگیرم و ... یه دفعه به خود اومدیم جلو مغازه عموم بحث میکنیم عمومم بیرون مغازش بود نگامون میکرد دیگه منم ساکت شدم اونم پیاده شد با عموم حرف زد عمومم منو پیاده کرد و گفت خبر میده منو برد داخل مغازه قشنگ دو س تا سیلی ابدار خوابوند تو گوشم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام