2777
2789
خودم بعد از هزاران بار درخاست از طرف عشقم ،وقتی فهمیدم واقعا دوسش دارم براش پیام فرستاد ۱۲شب بود.نوش ...

اوهه بدبختو نصفه شبی سرگردون کردی 

و خدایی که به شدت کافیست ... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایجونم عشقتون پایدار

ممنون عزیزم ولی همچینم پایدار نبود .خیانت و دروغ وکتک وهزارگندکاری.عشق شماهم پایدار

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
چطور گفتی؟یعنی چه جمله ای؟

مثلا داشتم از خصوصیاتم میگفتم که کلا زیاد آدم مهربونی نیستم و افراد معدودی رو تو زندگیم دوست دارم . اونم گفت منو چی منم اون موقع نمیخواستم بگم دوسش دارم گفتم ازت خوشم میاد گفت نه سوال من این نبود بگو دوسم داری یا نه . منم گفتم دوست دارم و اون عربده کشان و خشتک دران تو اتاقش میچرخیده 😂😂

و خدایی که به شدت کافیست ... 
اخه مگه چیز خاصی ک یادم نگه دارم😕شاید تو ازدواجای سنتی یاد ادم بمونه اینا

من خاستگارم اول اومد بعد جواب رد دادم بعد عاشقش شدم خودم یه چیز سنتی و عشق قاطی.وقتی من عاشقش شدم خانوادم راضی نبودن دیگه خخخ

خدای مهربون مرسی که پناهمی

وای. ما دوست بودیم خانواده من مخالفت میکردن.منم فکرنمیکردم باهاش ازدواج کنم نمیخاستم وابسته م شه نمیگفتم دوستت دارم. یشب پشت تلفن بهم گف چرا انقد سردی؟چرا برام عشوه نمیای؟ گفتم نباید وابسته م شی! گفت چرانشم؟میخام بشم! 😢گفتم ممکنه نشه که بشه! گف خب نشدم نشد، دل من نیس مگه؟بذاربشکنه.  گفتم نمیخام عاخه بشکنه.😢 گف چرانمیخای بشکنه؟😢 گفتم😢چون دوست دارم😢😢😢  سکوت کرد.... خیلی طولانی.... گفت هیچ چی ندارم ک بگمت😢... ولی بدون اگر نشه که بشه میمیرم😢😢 دوسال بعدش ازدواج کردیم..

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
اوهه بدبختو نصفه شبی سرگردون کردی 

خخخ خیلی خوشم اومد زحمتش بدم .تازه میگفت بخدا الفبا یادم رفته از استرس.آخه قرار بود جواب نهاییمو به خودش بدم 

من خاستگارم اول اومد بعد جواب رد دادم بعد عاشقش شدم خودم یه چیز سنتی و عشق قاطی.وقتی من عاشقش شدم خا ...

اره دیگ.من خیلی زور بزنم اولین باری ک همسرم بغلم کرد یادم میاد 😂چون قبلش دوست بودیم ی سال از این حرفا زیاد زدیم اونو یادم نمیاد😁😁

لیدی هستم معروف به💖محبوب قلبها💖
اره دیگ.من خیلی زور بزنم اولین باری ک همسرم بغلم کرد یادم میاد 😂چون قبلش دوست بودیم ی سال از این حر ...

دوست بودن هم یه اولی داره دیگه

دوست بودن هم یه اولی داره دیگه

اون دوران برام مهم نبود اخه.اصلا من ب ازدواجو اینا فکر نمیکردم اخه‌.همسرم شاید یادش باشه.اما برا من جدی نبود یادم نیس😕😅

لیدی هستم معروف به💖محبوب قلبها💖