2777
2789
عنوان

وای چه وضعشه

128 بازدید | 16 پست

ی تاپیک زدم ک پیاده روی صبح بهتره یا عصر کسی جواب نداد

حالابحث سلامتی و ی کار مثبت هیچ شرکت کننده ای نداش 

اگه حس شیشم بودم دوتا دلوخ میبافتم یا با خانواده شوهر لج بودم صدر جدول میشدم😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

اول صبح من بیشتر دوست دارم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها دروغ

اره 😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

اولش فک کردم یه نوع لباسه🤣

😆😆😆

صبح خیلی سرده =/ پس عصر

راس میگی این  فصل هوا مهمه 😆

قطعا صبح بهتره ولی الان بعضی شهرها صبح زود واقعا سرده اگه شهرتون سردسیره عصرا برو

مرسی عزیزم 

گاهی حالم به هم میخوره پربازدیدا رو چک کنم، از بس که عنوانها تکراری و رواعصاب هستن!

حس ششم رو قطعا دخترای کم سن پربازدید میکنن! مشکلات با دیگران،خصوصا خانواده شوهر رو خاله زنکها پربازدید میکنن!

بعضی عنوانها هم انقدرررررر چرتو مضخرفن که معلومه برای پربازدیدی زده شدن بعد با سر هجوم میبرن توی این تاپیکا!

باید کلی بگردی تا بتونی یه تاپیک انرژی مثبت پیدا کنی اینجا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

گاهی حالم به هم میخوره پربازدیدا رو چک کنم، از بس که عنوانها تکراری و رواعصاب هستن!حس ششم رو قطعا دخ ...

دقیقا همینه تاپیک درست و به درد بخور یا نیس یا کسی اصن پست نمیزاره

حالا ما نمیگیم تفریح و سرگرمی نباشه یا درد و دل نباشه 

باشه ولی عمده ی تاپیکا اینا نشه 

یا اگه کسی سوال دیگه ای داره همکاری کنن فقط دنبال جنجال نباشن