2777
2789

خانواده که نه،اما پارسال یکیو دورادور میشناختم که با بورس سه ساله یه خونه سیصدی خرید،البته اون روابطش خیلی زیاد بود و خبرا بهش میرسید،فقط چون بورس بلد بود پول درنمیاورد

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستام 

البته خودش میگفت چشم از این پول بستم انگار ندارمش برا همین راحت ریسک میکرد تا کم کم تا حدودی نبض کار اومد دستش 

البته این مال ده سال پیشه الان نمیدونم وضعیت به چه صورته 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
روشن و واضح بگم تو بورس هدفت نباید پول باشه چون ضرر میکنی واقعا باید یاد بگیری که معامله گر شی چون ت ...

ممنون راست میگید...ولی من هدفم پوله 😆

خدا در همین نزدیکی هاست  

برای بورس باید اول از همه خیلی مطالعه کنی، خیلی تمرین کنی، بعد هم از غیب یه سری اطلاعات بهت برسه.

اما در کل روند ۶ ماهه ی اول سال خوب بوده ولی ریسک بسیار بالایی داره

برادر همسر من بشدت سود کرد طی پنج سال زندکیش از این رو به اون رو شد . ولی سر یه ریسک که من سر در نمیارم ، تماااااااااااام هستیشو باخت . صفره صفره صفر شد .

باید خیلی حواست تو این کار جمع باشه .

و اعصابت بشدت فولادی باشه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
یکی از دوستام  البته خودش میگفت چشم از این پول بستم انگار ندارمش برا همین راحت ریسک میکرد تا ک ...

اره دوست عزیزم  میگن بابد ریسک پذیر باشی برا اینکار

خدا در همین نزدیکی هاست  
ممنون راست میگید...ولی من هدفم پوله 😆

عالی اما بورس این نیست شما مثلا با یک ملیون نماد خساپارو میخری ممکنه حداقل ۲ تا سه ماه باید صبر کنی ۱۰ درصد سود کنی تحملشو داری یا حداقل یک سال؟ من پنج ساله تو بورسم. 

Life is money