2777
2789
عنوان

کسی داخل خانواده بوده که با بورس بتونه خودس رو جمع کنه وپولدار بشع

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 49 پست

شوهرم عمرشو تو بورس گذاشت و خیلی خیای مهارت پیدا کرده الان اما چون طمع میکنه و عجوله همیشه ضرر میکنه اگه پولی که داری  تنها سرمایته تو بورس نذار یا حداقل خیلی کم بذار من که بورس رو به هیچکس پیشنهاد نمیدم استرس بالا سود کم انگار اصلا از هیچ قانونی پیروی نمیکنه بازار بورس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی اما بورس این نیست شما مثلا با یک ملیون نماد خساپارو میخری ممکنه حداقل ۲ تا سه ماه باید صب ...

اره چون دوست دارم از ی جایی  شروع کنم و ...ادامه بود

خدا در همین نزدیکی هاست  

منم خیلی وقته تو فکرشم ولی چون خیلی محافظه کارم نمیتونم وارد بشم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
خانواده که نه،اما پارسال یکیو دورادور میشناختم که با بورس سه ساله یه خونه سیصدی خرید،البته اون روابط ...

اره مبگن اونایی ک کار بلدن اگه پشتت باشن عالیه

خدا در همین نزدیکی هاست  

من که شاخ درمیارم میشنوم کسی با بورس از این رو به اون رو شده باشه مگه کلاغا براش خبر بیارن چه خبر اونور بازار ساعتها و روزها و شبا مطالعه و خرید و فروش تازه مارو رسونده به یک سودی که برای این همه تلاش میشه ازش صرف نظر کرد 

منم خیلی وقته تو فکرشم ولی چون خیلی محافظه کارم نمیتونم وارد بشم.

نه خوبه اگه بخای میتونی...منم سرمایه دارم ولی از کم شروع  میکنم ...ک با سود خودش ادامه بدم 

خدا در همین نزدیکی هاست  
موفق باشی هر کمکی خواستی من در خدمتم 

ممنون خوب میخام هفته اینده داخل ی همایش بورس سرکت کنم تا اولیش رو یاد بگیرم...ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم

خدا در همین نزدیکی هاست  
چقدر سرمایه میخوای وارد بورس کنی؟

سرمایه دارم 20تومنی ولی اول از کم شروع میکنم   تا با یود خودش  ادامه بدم...ک صرر شد دلم نسوزه اول کار تا راه بیفتم بعد ادامه میدم

خدا در همین نزدیکی هاست