2777
2789

یکی که مستاجره و میخواد خونه بخره ،

ماهی بیست میلیون درامد که پنج تومنم اجاره خونه بده و ده تومنم پول خورد و خوراک و پوشاک و اب برق گاز و ،،، بشه 

با پنج تومن باقی مونده در ماه بهتره طلا پس انداز کنه یا سفر بره یا به ظاهرش و موهاش برسه ؟( رنگ مو و ژل لب و مژه و پوست و  ،،،)

تعداد رای : 23
نظرسنجی
پس انداز
17
73%
مسافرت
0
0%
عمل
1
4%
هر ماه یکیش
5
21%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم به خودت برس این کلا پانزده تومن نهایت هزینه داره میشه برای سه ماه بعد سه ماه که خوشگل موشگلا ...

اخه خودمو خوشگل میبینم ــ

پوستم صافه ، چشمام رنگی و درشته ، موهام قهوه ای و فره ، صورتم گرده دماغم کوچولوعه لبامم اندازه ست ، هیکلمم متوسطه ،

ولی دوستام میگن بیبی فیس و کیوتی کسی از چهره ی گوگولیت حساب نمیبره هر روز کلی ارایش کن کلی به خودت برس تا ازت حساب ببرن ،

دلم میخواد بزنم دوستامو اسفالت کنم  حرفشون رو مخمه 

اخه خودمو خوشگل میبینم ــپوستم صافه ، چشمام رنگی و درشته ، موهام قهوه ای و فره ، صورتم گرده دماغم کو ...

وا غلط کردن 

من فکر کردم خوب نیستی گفتم خودت واجب تری

اینا که تو میگی آرزو خیلی هاست 

بچسب به پی انداز و غیره

وا غلط کردن من فکر کردم خوب نیستی گفتم خودت واجب تریاینا که تو میگی آرزو خیلی هاست بچسب به پی انداز ...

ممنونم 🌹🌹🌹

چشم ـ

سنم ۲۳ ست ولی به چهره م میخوره هیفده سالم باشه ولی خودم راضیم اما دوستام همه دوس دارن داف باشن ، ولی خب مجردن و با دغدغه های من اشنا نیستن مغزشون باد داره 

دوستات از حسادت میگن وقتی خودت نچرال زیبایی چه نیاز به این کارا هست؟؟؟

حسود نیستن ، ولی سلیقه خودشون دافه ، کسی که طبیعی خوشگله خب فرق میکنه با کسی که با عمل و ارایش خوشگل میشه ، دختری که زیاد عمل کنه یا زیاد ارایش کنه دافه 

اینا هم دوس دارن چهرشون شبیه دافا بشه دوس ندارن خوشگله طبیعی باشن ، دوس دارن سنشون بالا بزنه من نمیدونم فازشون چیه ، دوس ندارن چهره بامزه و گوگولی داشته باشن به قول خودشون دوس دارن چهره شون س ک س ی باشه ،

حالا من کاری به عقاید اونا ندارم ولی اونا به عقاید من کار دارن 

حسود نیستن ، ولی سلیقه خودشون دافه ، کسی که طبیعی خوشگله خب فرق میکنه با کسی که با عمل و ارایش خوشگل ...

برات مهم نباشه عزیزم 

خود منم چهرم طبیعیه و زندگیم از خیلی از به قول معروف دافهای دور برم اوکی تره شکر خدا

اگر  سنتون کمه   * زیر 25   الان به فکر بیشتر کار  کردن و  بیشترپس انداز کردن باش   در اینده  به تدریج نه انرژی و  نه حوصله  زیاد  کار کردن رو نخواهید داشت

برا پس انداز هم  اگر  سر رشته ندارید از با بازار های مالی ............  طلا بهترین گزینه است
اگر  سر رشته و آشنایی و مهارت داشته باشید سهام های خوب و  ارز های دیجیتال  خوبی هم هست برا سرمایه گزاری منتهی باید خودتون  وقت بزارید  و  سال ها  روشون هم مطالعه کنید............

بعدش هم   ماهی 25  تومن الان همون هم ارزوی  خیلی هاست   از خودتون نا امید  نباشید.............فقیر کجا بود..........

ممنونم 🌹🌹🌹چشم ـسنم ۲۳ ست ولی به چهره م میخوره هیفده سالم باشه ولی خودم راضیم اما دوستام همه دوس د ...

خواهش میکنم عزیزم 

تو مسیر خودت رو برو 

نچرال قشنگ باشی واقعا امتیازه 

من خودم بین عملیه و خیلی خوشگله اما حاضر بودم نچرال خوشگل باشه حتی شده به درجه ضعیف تر از این که با عمل هست 

بی بی فیس بودنم که عشق خانوماست 😂

حالا من برعکسم ١٨ بهم ٢٣ میخوره البته اکثرا میگن به خاطر رفتارت و اینا نه ظاهری