2789

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

انشالله سلامتیشن برگرده دعا میکنم براشون.

فک کنم از کمبود اکسیژن باشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره با اکسیژن نفس میکشههه

چند روز ای سی یو میمونن اکسیژن میاد بالا وند روز میرن بخش و مرخص میشن به همین راحتی.خودتو ناراحت نکن.منم پسرم همش کمبود اکسیژن میگیره میریم میایم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره دیگه عفونت زده چون اکسیژن پایین باشه نمیتونن انتی بیوتیک بدن براهمین میبرن ای سی یو که بخوابوننش اکسیژن یک سره بگیره بهتر شه منتقل میکنن بخش انتی بیوتیک میگیره سرپا میشه...... ببین تا کمبود اکسیژن به زیر ۶۰نرسه به مغز آسیبی نزنه مهم نیست

اره دیگه عفونت زده چون اکسیژن پایین باشه نمیتونن انتی بیوتیک بدن براهمین میبرن ای سی یو که بخوابوننش ...

عععع مرسی از اطلاعات عزیزممم بعد اکسیژن بگیره 

ریهاش ترمیم میشه

اکسیژنش میاد بالا%؟؟

عععع مرسی از اطلاعات عزیزممم بعد اکسیژن بگیره ریهاش ترمیم میشهاکسیژنش میاد بالا%؟؟

اکسیژن بیاد بالا تاره می‌ره بخش اونجا انشالله با دارو ریه هاش ترمیم میشه.انشالله مرخص که شد اومد خونه براش دستگاه نبولایزر بخرید از۸۰۰تومن هست تا ۵تومن. مثلا ۱/۵۰۰ییش خوبه بخرید اونو بزنه تا یک سال ردیفه ردیف میشه

البته خودتونم بزنید خوبه تو گوگل سرچ کن راجبش بخون.اصلا هم استرس نگیرید تو بیمارستان الکی جو میدن میترسوننتون بی هوشم نیست خودشون میخوابونن خیالت تخته تخت