2777
2789

همیشه نوشابه مدام هر ثانیه نوشابه میخواد میخوره مثل اعتیاد شده اگر نخور یک جوری میشه فقط مارک کوکاکولا نه زمزم نه بشتام فقط کوکاکولا یک شب تمام سوپر مارکت شهر رفت کوکاکولا پیدا کرد 1۰ تا خرید میگم نخور با من دعوا میکنه چکار کنم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

نابودش میکنه دور از جون 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم باوان قشنگم الان چند ماهه که مهمون دلم شدی چقدر داشتنت قشنگه کوچولوی من تکونات زیباترین حس دنیاست و صدای قلب کوچیکت قشنگترین صدای دنیاست بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم🥹💋😍💙a🧿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم چمه منم صبحا که پا میشم یه عطش عجیبی دارم که انگار با آب رفع نمیشه فقط نوشابه

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

مگه کوکا پیدانمیشه؟

یک شب واقعا نبود

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بابابزرگم اینقدر نوشابه خورد سرطان کبد گرفت فوت کرد 

کلی عوارض دیگه مثل دیابت و پوکی استخوان و... هم داره 

کوکاکولا هم که بخوره انگار بمب و موشک ریخته سر بچه های غزه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

وا اعتیاد به گوشی و....همچی شنیده بود بجز این😐🤣بشین باهاش صحبت کن بگو من دوست دارم دلم نمیخواد مریض بشی یا اتفاقی برات میوفته برا همین میگم انقدر نوشابه نخور.حالا با لحنی که خودت میدونی بگو اینارو

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بگو دو روز دیگه پاتو قطع می کنن من جمعت‌ نمی کنم🦦

میگه اگر بخوام زیر دست تو بیوفتم خودم میکشم