2777
2789
عنوان

يعني خسيسه؟؟؟؟

363 بازدید | 15 پست

سلام خانما 

پيشاپي مبارك

من يه جورايي در شرف ازدواج مجددم

خودم نميتونم تصميم بگيرم چون ميدونيد وقتي به شخصي علاقمند ميشي يه سري چيزارو نديد ميگيري

ما الان فقط در حد صحبت و يه بيرون رفتن ساده باهميم خانواده هام راضي هستن 

نميخوام بگم  و رسوم خيلي مهمه تو يت هم نيست

چندروزه بهم ميگه ميخوام كادو يلدا برات بگيرم چي بگيرم منم دوست نداشتم همون  اول بگم فلان چيزو ميخوام و گفتم يك شاخه گلم كافيه و اونم ديگه اصلا اصرار نكرد .به نظرتون چه جوري اين مساله رو مهم جلوه بدم؟ منم نخوام خانوادم كوتاه نميان چون ازدواج اولم خيلي 

نیلا دختر ناز من

اشتباه نکن اینجور مواقع حرف دلتو بزن مثلن قراره با هم اشنا شید۰ هر چی هست همونو بگید۰ مردا مثل زنا به اهمیت این موارد واقف نیستن شما گفتی یه شاخه گل اونم فک کرده راست میگی۰ مردا تعارفو درک نمیکنن۰ دلیل بر خسیسی نیس۰ زیاد معاشرت کنید و روراست باشید با هم

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اشتباه نکن اینجور مواقع حرف دلتو بزن مثلن قراره با هم اشنا شید۰ هر چی هست همونو بگید۰ مردا مثل زنا ب ...

يعني بدون خجالت بگم برام كادو بخره؟؟ بلد نيستم جوري عنوان كنم كه ناراحت نشه

نیلا دختر ناز من
فكر نميكنم چون آخر هفته ميخواد با دوستاش و چندتا فاميل برن پلور و مطمئنم نيست 

اگه فقط گل گرفت   بگو راستی یه چیزی دیدم چشمم گرفته اونو کادو میخوام 😀😆  یه چیزی که میخوای بش بگو  تعارفم نکن   ببین میگیره یا نه 

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   

کامل که نگفتی نمیدونم اماشایدمثل خانواده همسرمن اهل تعارف نیست من به شوهرم میگفتم نه ممنون میدیدم گاز میداد مثلا رستوران ورد میکرد یا میگفتم چه خوشگله این میگفت بخریمش میگفتم نه حالا میدیدم میره سراغ چیزای دیگه اولا بهم برمیخورد بعد دیدم کلا اینجوریه یکم روش کارکردم که بابا تعارف الکیه واینا یکمم یادگرفتم اگه چیزی رو میخوام همون اول بگم باشه

مستقیمن درخواست نکن بگو ما رسممون واسه نامزدی و ۷روسی اینه مثلن لباس میارن طلا میارن و اینا۰ بعد بگو البته شما خودتون کادویید 😁😁 خلاصه حرفو واضح بنداز وسط خودش میفهمه دیگه تصمیم با خودشه۰ اگه قرار بر اشنا شدنه دو خانواده اس بهتره تعارفو بزارید کنار

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
کامل که نگفتی نمیدونم اماشایدمثل خانواده همسرمن اهل تعارف نیست من به شوهرم میگفتم نه ممنون میدیدم گا ...

تجربه ي ازدواح قبليم خيلي بدبينم كرده 

آخه اونا اصلا برام اينكارارو نكردن و اينكه وقتي رك ميگفتم كادو مبخوام توي روم ميگفتم پول پرستي

نیلا دختر ناز من
مستقیمن درخواست نکن بگو ما رسممون واسه نامزدی و ۷روسی اینه مثلن لباس میارن طلا میارن و اینا۰ بعد بگو ...

ان شاءالله بتونم و به خير بگذره 

اگر واقعا خساست داشته باشه ميزارمش كنار خيلي اذيت ميشم

نیلا دختر ناز من

بگو ما یه سری رسم و رسوم داریم بعد براش توضیح بده.ولی میدونی که کادو گرفتن هیچ وقت یه طرفه نیست.اگه بگیره شمام باید جاش بذارید.به هر حال اول کار زیاد رو این چیزا مانور نده.

تجربه ي ازدواح قبليم خيلي بدبينم كرده  آخه اونا اصلا برام اينكارارو نكردن و اينكه وقتي رك ميگف ...

رک که نگو میخوام مثلا بگو رسممون فلانه یا پشت ویترین ازچیزی تعریف کن یا مثلا چشمت چیزی رومثلا گرفته و....

بگو ما یه سری رسم و رسوم داریم بعد براش توضیح بده.ولی میدونی که کادو گرفتن هیچ وقت یه طرفه نیست.اگه ...

منم ميگيرم مثلا واسه مناسبتاي مختلف براش كادو ميخرم اونم يه بار واسم خربده يه هديه كوچيك اما اين رسم و رسومارو مهم نكيبينه

نیلا دختر ناز من
ان شاءالله بتونم و به خير بگذره  اگر واقعا خساست داشته باشه ميزارمش كنار خيلي اذيت ميشم

بگو برا خودم مهم نیس ولی خانوا ه حساسن بخاطر همین کادو بگیر

بهارم دخترم دست طبیعت اگر از ابرها گوهر ببارد وگر از هر گلش روید بهاری بهاری زیباتر از تو نیارد