2777
2789
عنوان

گوزوووو💔💔💔💔💔💔💔💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 119 پست
ولی اون گوزو عقلش از تو بیشتر میرسه.😔

درسته عنوان مسخرست اما واقعا یکم رعایت کنید من از دردام میگم شماها چی میگین زشته بابا 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بهش فکر نکن بخدا ارزش نداره کسیک اینجوریهتفدب خودش و مادرش گوزوها😂یکی از دوستام همینجوریه سگش همش م ...

(: هعی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میفهمم.ولی بهت قول میدم یروزی خودت رهاش میکنی و حالت خوبه و انقدر خوشحال که ادم بی جراتی تو زندگیت ن ...

کاش کاش ان شاءالله. کاش 

فراموشش کن خودش مادرش رو میشناسه ،دیدم که می گم مادرشوهری بوده که کاری با عروس کرده که تیمارستان بست ...

(: 

اره مادر اینم دقیقا از این بدتره 

ولی کاش تو صورتم میگفت بعد میرفت الان من هنوز چش به راهشم بلاتکلیفی بدترین حس دنیاست

چرا از بیان احساسات میترسی بگو اگر مسخره کنه از بی عقلیه خودشه خودتم میفهمی کدارزشتو نداره بعد

خودمم انگار خیلی ترسوعم(: مادرم میگع کسی ک خوشش بیاد خودش میاد 

مادرم شاهد زجر کشیدن من بود 

باید اعتماد بنفس داشته باشی بچه نیستی واقعا اگر از نزدیک نمیتونی پیام بده

سعی میکنم ممنون عزیزدلم خودمم خیلی وقته تو فکرشم 

نمیدونم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم انقدر چله برداشتم انقدر نمازای مختلف خوندم راهای خیلی مختلف رفت ...

من خیلی درکت میکنم میدونم چقدر بی قراری و واست سخته میدونم دنبال اینی هرطور شده باهاش صحبت کنی خودم تجربه کردم میدونم چطوریه ولی ممکنه قسمت نباشه ی سری چیزا نشدنیه :)... امارشو داری؟ میدونی چیکار میکنه؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
درسته عنوان مسخرست اما واقعا یکم رعایت کنید من از دردام میگم شماها چی میگین زشته بابا

اسمشو نگفتی 😔 ولی در کل همونه یه چی میدونه ک اینو گفته😔

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
عاشقم(: ادم عاشق کور و کره

میفهممت🫂

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

من خیلی درکت میکنم میدونم چقدر بی قراری و واست سخته میدونم دنبال اینی هرطور شده باهاش صحبت کنی خودم ...

اره اون روز دیدمش انگارغم دو عالم تو دلش بود لاغر شده بود زیر چشاش گود و سیاه شده بود خیلی وحشتناک شده بود ترسیدم ازش انقدر گریه کردم براش جیگرم کباب شد دقیقا شده بود مث من مث روزای اول من بعد رفتنش(: