2777
2789
عنوان

گوزوووو💔💔💔💔💔💔💔💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 119 پست
چندسالش بوده؟ از یجا خیلی پسر مهربونی بوده از یجا یدذا جا زده حس میکنم آخه چرا باید فکر کنه نمیتونه ...

ما فامیلیم من از بچگی عاشقشم همه ی وجودم بود تک تک رویاهامو باهاش ساختم وقتی اومد تو زندگیم گفتم تمومه رویاهای بچگیمو قراره زندگی کنم (: نمیدونستم ک سلامتیمم سرش از دست میدم 

الان25

خودم21

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فداتشم عیب نداره ❤️قوی باش

قوی بودم تا اینکه این چیزارو شنیدم نابود شدم هرچی رشته بودم پنبه شد(: 

اها چون اول اسم گفتین فکر کردم میشناسین

خب حالا اول اسمت اسه؟؟

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

این که اره ...ولی حیف که شهامتشو نداشته ‌. تو ام مسدونم سخته ولی سعی کن بهش فک نکنی .

اون تموم زندگیمه خون تو رگامه بهش فکرم نکنم خوابشو میبینم (: 

ی بار ی خواب قشنگ دیدم 

وسط دریا زیر مهتاب توی ی قایق کوچیک بودیم لباسای سفید تنمون بود(: 

قوی بودم تا اینکه این چیزارو شنیدم نابود شدم هرچی رشته بودم پنبه شد(:

عزیزترین کسش کیه ک اومده ب تو این حرفارو زده؟

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

حالا چرا غمگینی😁

اون تموم زندگیمه خون تو رگامه بهش فکرم نکنم خوابشو میبینم (: ی بار ی خواب قشنگ دیدم وسط دریا زیر مهت ...

ولی اون اینطوری خوشحال تره .

بیخیال رهاش کن .

اگه قسمت هم باشید روزی مال هم میشین .

اگه نه خدا بهترشو بهت میده (:

آقایون درخواست ندین چون مردی ک بیاد نی نی سایت تستسترون نداره🤣

حالم بده

اخه من چی بگم اروم شی🥺

ولی اون اینطوری خوشحال تره .بیخیال رهاش کن .اگه قسمت هم باشید روزی مال هم میشین .اگه نه خدا بهترشو ب ...

ممن بهتر یا قشنگ تر از اونو نمیخوام من همونو میخوام فقط اون (: 

رفتم در خونه ی امام رضا اما ندادش بهم 😭