2777
2789
عنوان

دارم میرم سنو پستان برام دعا کنید

165 بازدید | 8 پست

دوماه پیش بودم سنو همچی اوکی بود البته بعد یه طوفان یساله ک توده خطری داشتم برای سینم بهم گفتن ترس تموم دیگه خطرناک نیست خوشخیمه انگار دنیال مال من بود

پری شب ‌اتفاقی دستم خورد ب سینم یچی نرم ک هم تراز با پوسته نرمم هست کلفتم نیست پوستو میکشم اونم میره باهاش تو سینم لمس کردم

چرا من شانس ندارم چرا یه زندگی اروم ندارم برام دعا کنید لطفا لطف خدا شامل حالم بشه

الهی به حق این روزای عزیز سلامت باشی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا الله

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان

انشالله خداوند متعال به دلتون نگاه کنه حاجت روا بشید ❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم هیچی نبود بافت سینه بود

الهی شکر عزیزم ،منم دقیقا پارسال ۲۷اسفند شرایط شما رو داشتم ،منم از استرس انقدر دستمالی کرده بودم که افزایش ضخامت چربی و افزایش اکو و التهاب نشون داده بود ،خدا رو شکر چیزی نبوده به خودت استرس دیگه نده،تنت سلامت

الهی شکر عزیزم ،منم دقیقا پارسال ۲۷اسفند شرایط شما رو داشتم ،منم از استرس انقدر دستمالی کرده بودم که ...

منم همینم همش پارسال انقد دست زدم پوست سینم رفته بود گوشتش مشخص بود زیرش دوتا توده دراومد هرماه میرفتم از ترس سنو 

سنو میگفت بخاطر زخمی ک کردیه اصلا توده بحساب نمیاد ولی قانع نمیشدم دکتر جراح پستانم گفت هیچی تو سینت نداری اصلا.....