2777
2789
عنوان

اول صبح شوهرم عصبیم کرد با کارش

227 بازدید | 8 پست

کل شب رو درست نمیخابم چون اخرای بارداریمه بد دیر وقتم خابیدم ساعت نزدیک ۳بود ی ساعت پیش بیدارم کرد هرروز با بغل و بوس و اینا امروز تکونم میده بد دید خابم میاد خابیدم بد چن دیقه گرفته  ی جوری بغلم میکنه فشارم میده ک همه جام درد گرفت بد بهش میگم چرااینجوری میکنی میگه خب رابطه میخام میگم خب باشه باید اینکارو کنی گفت خودت میگی دوست دارم بغلم کنی فشارم بدی درصورتی ک فقط دستشو انداخته بود دور گردنم داشت خفم میکرد از اینور دیروز وقت نکرده بودم حموم برم خیلی چرک بودم اصلأ اول صبح با کلی درد کارشو انجام دادم و واقعأ الان عصبی ام قبلشم داشتم خاب میدیدم ی دختره بهش زنگ زده داریم دعوا میکنیم اه چ بد شروع شد روزم ببخشید ک انقدر واضح و با انرژی منفی حرف زدم خیلی اعصابم خرابه من از رابطه خیلی بدم میاد از قبل بارداریم اینجوری بودم کلأ الانم ک حس تجاوز بهم دست میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شوهر تحویلتون هم بگیره باز ی داستان درست میکنیی

تحویل ؟ آخرای بارداری در راستای نیاز خودش رابطه میخواد تحویل ؟ اذیت کردن تحویل ؟

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /: