2777
2789
عنوان

چه غریبانه شبیست شب تنهایی من

149 بازدید | 23 پست

هیچکس با من نیست

مانده‌ام تا ب چه اندیشه کنم

مانده‌ام در قفس تنهایی 

در قفس میخوانم

چه غریبانه شبی است شب تنهایی من

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیه بگیر بخواب صبحم ورزش و صبحونه مفصل

دیگه حوصله هیچ چی رو ندارم

ن کار ن ورزش ن خوردن از صبح هیچ چی نخوردم 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

امان از دلی که غم داره

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
چرا؟

چون کسی امروز سرشو گذاشت شونه هام عکس گرفت دوستاش گوشش رجز خوندن ترکم کرد

باور کن هیچی ارزش حرص خوردن و غصه خوردن نداره فقط خودتو دریاب.با این کارها افسردگی میگیری یه عمر

واسه کسی ک ناامیده هیچ چیز از اینا دردی رو دوا نمیکنه

بزرگترین غم دنیا رو هم که داشته باشی بازهم باید از جات پاشی ادامه بدی و زندگی کنی قانون دنیا همینه.. ...

مال من دیگه گذشت

عشقمو دویستمو واسش گذاشتم منو فروخت ب دوستی ک اصلا ندیدتش حرف اونو گوش کرد و ترکم کرد