2777
2789
من ی گروه سنتی هستم از شاگرداشن ب سوالات جواب میدن ،ی مشگل من با خوردن اسفند حل شد

بله. چون طب سنتی ما رو از رفتن برای هر مشکل کوچولویی به دکتر بی نیاز می کنه دکترای جدید خوششون نمیاد.

اما من از چیزی دفاع می کنم که ازش نتیجه دیدم.

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توروخدابگیدچطورمیتونم آدرسشوپیداکنم منم ام اس دارم😢

عزیزم شما پیش ایت الله تبریزیان برین ان شاءالله ۹۹درصد مشکلتون حل میشه البته چون سرش شلوغه شاید شاگرداش ویزیت کنن ولی خیلیا ام اس داشتن مداوا کردن

👶👶
دکترهای امروزی متاسفانه همش میکوبنش. اما من به دستورات غذایی اش عمل کردم و از چند تا مریضی نجات پید ...

من بخاطر تند تند پریود شدنم فقط ی حرف شاگرد روازاده رو گوش کردم و اسفند خوردم خوب شدم

بله. چون طب سنتی ما رو از رفتن برای هر مشکل کوچولویی به دکتر بی نیاز می کنه دکترای جدید خوششون نمیاد ...

درسته.ایت الله تبریزیان میگند هر دردی درمانی داره.دقیق مقابل داروهای شیمیایی.برای همین یک عده از پزشک های طب سنتی رو گرفتند یا تعلیق شدند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم شما پیش ایت الله تبریزیان برین ان شاءالله ۹۹درصد مشکلتون حل میشه البته چون سرش شلوغه شاید شاگر ...

آدرسی شماره ای دارین ازشون ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
من بخاطر تند تند پریود شدنم فقط ی حرف شاگرد روازاده رو گوش کردم و اسفند خوردم خوب شدم

من دیر پریود میشم نامنظمه پریودیم

🙄ما از اوناش نیستیم که تو امضامون چیزی بنویسیم😛😆😛😛😆😆
چرا

چون که از طرف وزارت بهداشت تحت فشارن. چون مافیای دارو چشم نداره ببینه یکی مثل خیراندیش و روازاده به فکر سلامتی مردم هستن و دلشون میسوزه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
اگر خواستین چند تا اساتیدمون رو معرفی میکنم برین اونجا. از بهترین شاگردهای استاد خیراندیش 

خلنم دکتر صرافان. خانم دکتر خامنه ای. خانم دکتر قادری. اینها تو بیماری های زنان هم حاذق هستن

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
خلنم دکتر صرافان. خانم دکتر خامنه ای. خانم دکتر قادری. اینها تو بیماری های زنان هم حاذق هستن

اینایی که گفتید تهرانند؟اصفهان کسی رو نمیشناسید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....