2777
2789

دکتر روازاده خیلی خیلی سرشون شلوغه مطب و نوبت دهیشون هم خیلی نامنظمه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر خواستین چند تا اساتیدمون رو معرفی میکنم برین اونجا. از بهترین شاگردهای استاد خیراندیش 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

دکتر روا زاده عاااااالیه اطرافیانمون رفتن پیشش خاله دوستم دوران نامزدی ام اس گرفته بود چشماش نابینا شده بود دکتر گفته بود هبچه دار نشو برات خطرناکه و فلان ولی روا زاده درمانش کرده الانم دوتا بچه داره و هیچ داری صنعتی هم استفاده نمیکنه

دکترهای امروزی متاسفانه همش میکوبنش.

اما من به دستورات غذایی اش عمل کردم و از چند تا مریضی نجات پیدا کردم. از طریق سایتش پیگیری کردم.

الرژی و عفونت معده و رحم کیست دار و سردرد و یبوست و ... 

کاری که دکترهای امروزی نتونستن انجام بدن.اونا فقط داروی شیمیایی دادن و بدتر کردن منو.

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.
دکتر روا زاده عاااااالیه اطرافیانمون رفتن پیشش خاله دوستم دوران نامزدی ام اس گرفته بود چشماش نابینا ...

توروخدابگیدچطورمیتونم آدرسشوپیداکنم منم ام اس دارم😢

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍
دکترهای امروزی متاسفانه همش میکوبنش. اما من به دستورات غذایی اش عمل کردم و از چند تا مریضی نجات پید ...

من ی گروه سنتی هستم از شاگرداشن ب سوالات جواب میدن ،ی مشگل من با خوردن اسفند حل شد