2777
2789
عنوان

خانمای سر زبون دار کمکم کنید لطفا😉موضوع:خواهرشوهر😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 82 پست

خاهر شوخر منم با ی لحن چندشی نگا به پسرم میکرد و میگفت وای فلانی کپ خودت شده ک من ک محلش ندادم شوهرم گفت اره بخاطر همین انقدر خوشگله😍😍😍😍اون لحظه من ابنطوری بودم تو دلم💃💃💃💃

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
به نطرم به روت نیار یکم میخواد رو اعصابت راه بره😁تو بیخیال باشه خیلی ریلکسسسسسسس بذار با آرامش تو م ...

اره دقیقا میخواد رو اعصابم بره و منم نمیخوام نقطه ضعف نشونش بدم

💞بارانم💞شرمنده ام که بی تو نفس میکشم هنوز😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو قیافه اش که به باباش رفته، کاش بخت واقبالش هم به باباش بره وخانم به این خوبی گیرش بیاد

👍👍👍عالی بود دمت گرم

بهش بگو باز خدارو شکر به باباش رفته اگه به عمش میبرد بچم افسرده گی میگرفت منم برات دعا میکنم اگر خواستی بچه دار بشی به باباش یا به داییش ببره ولی به نظرم با این اخلاق دلچسبی که تو داری بچه نیاری بهتره 

فدای دو دلبرم ❤دخترم  و💙پسرم
2803
بهش بگو باز خدارو شکر به باباش رفته اگه به عمش میبرد بچم افسرده گی میگرفت منم برات دعا میکنم اگر خوا ...

😂😂😂😂وای خیلی باحال گفتی دمت گرم

خاهر شوخر منم با ی لحن چندشی نگا به پسرم میکرد و میگفت وای فلانی کپ خودت شده ک من ک محلش ندادم شوهرم ...

منم  دیشب به شوهرم گفتم اگه این دفعه گفت بگو من از خدامه بچم مثل زنم باشه قیافش😉😉

به من که بگن خوشالم میشن چه اشکال داره خوب  بچه شوهرته دیگه با دید خوب نگاه کن .خوش بین باش .

به خدا من خوش بینم چون شوهرمم قشنگه ولی میخوام کرم سرم در نیاره...و عقبش بشونم

2804
وای ول کنید توروخدا این چیزای پیش پاافتاده رو.. بگو باشه اون دوتا شبیه منن این یکی از خدامه شبیه شوه ...

موافقم. والا به خدا اینا مهم نیست. بچه یا به مامانش میره یا باباش یا عمه یا خاله یا دایی یا عمو یا عین دختر من به هیچ کس😂😂😂😂 چه اهمیتی داره آخه. بچه خودش که انتخاب نکرده شبیه کی باشه . بی خیال بابا

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
بهش بگو باز خدارو شکر به باباش رفته اگه به عمش میبرد بچم افسرده گی میگرفت منم برات دعا میکنم اگر خوا ...

واقعا اینجوری بگه خواهر؟! دعوا نمیشه ؟ 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

[QUOTE=49965595]بگو قیافه مهم نیست  پیشونی نوشت مهمه که دعا میکنم حتما مثل شوهرم باشه تا زن و زندگی خوبی نصیبش ...[/QUOTEافرین به این جواب

و دستان تو بداهه ای گرم و به هنگام بود که در ذهن گنجشکان زمستان دیده نمیگنجید
2805
اره دقیقا میخواد رو اعصابم بره و منم نمیخوام نقطه ضعف نشونش بدم

بگو از اونجا که دوستت دارم و نمی‌خوام خودتو بکشی. آره شبیه باباشه .خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
واقعا اینجوری بگه خواهر؟! دعوا نمیشه ؟ 

نه بابا دعوا نمیشه بعد اگه ناراحت شد باز بهش بگه وا شوخی کردم واسه همین چیزاته که میگم حالا بچه نیار تا کمی بزرگ ترو عاقل تر بشی ابجی جون خوشگلم به جدت قسم که تو با خاهر خودم برام فرق نداری😁😁😁😁😁😁بعد بگه ناراحت نشو شوخی بود صد تا بیار همه یک شکل مثل خودت مهم اینه که شوهرت اینشکلی میخوادت 😂😂😂😂😂😂😂من اگه بودم والا میگفتم

فدای دو دلبرم ❤دخترم  و💙پسرم
2801