2777
2789
عنوان

کرونای 2025😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 109 پست
ساده نباشید انقدر فکرتون ازاده که به این چرندیاتی که میگن اهمیت میدید. فقط هم توی نی نی سایت در مورد ...

من خیلی شنیدم

خود نماینده مجلس گفت وارد ایران شده و ایرانیایی که تو چین بودن میگفتن خیلی سخت میکیرن حتی نگی علائم داری خودشون بفهمن دستگیرت میکنن

من گفتم مردم مطلع شن و اطلاعاتی دارن اونام بگن

ایشالا همینی که شما میگی باشه

15 هفته هستم

استامینوفن، دیفن هیدرامین اینارو میتونی بخوری

انتی بیوتیک هم روی ویروس تاثیری نداره بخای بخوری

بیشتر سعی کن با خوردن دمنوش یا قرقره کردن حالتو بهتر کنی

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استامینوفن، دیفن هیدرامین اینارو میتونی بخوریانتی بیوتیک هم روی ویروس تاثیری نداره بخای بخوریبیشتر س ...

سری قبل که آنفولانزا گرفتم دکتر رفتم دیفن هیدرامین نوشت رفتم داروخانه گفت نخور من می‌دونم این با چیا تشکیل شده اگه خیلی حالت بد بود فقط قرقره کن منم نگران شدم فقط دو سه بار قرقره کردم

سری قبل که آنفولانزا گرفتم دکتر رفتم دیفن هیدرامین نوشت رفتم داروخانه گفت نخور من می‌دونم این با چیا ...

دیفن هیدرامین رو میشه خورد فقط روزی یبار، خاب الودت میکنه 

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
منم سه هفته است نکنه مال منم همین ویروسه بوده

فکر کنم همون بوده چون زیاد شده 

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤ خدایا معطمنم هوامو داری مرا ببخش متاسفم 🙏

از کجا میدونی همینه عزیزم شاید چیز دیگه ایه

عزیزم من دقیقا همین علائم که میگن داشتم وحالم خیلی بد بود جوری که چند بار رفتم دکتر  خانواده مو هم درگیر کرد 

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤ خدایا معطمنم هوامو داری مرا ببخش متاسفم 🙏

عزیزم تو چین هرکی علائم داشته باشه نگه دستگیر میشهدر اتاق هتلارو رو مردم قفل میکنن و قرنطینه میکنن

شایعس اخبار ک دروغ نمیگه 

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

اخبار دروغ نمیگه😂یادت رفته اولاش ویروس قبلیو انکارش میکردن؟😂

من نمیفهمم چرا میخواین ب خودتون بفهمونید این ویروس کشندس به جای اینکه دست ب دعا شین بگین اینم ویروسیه مثل تمام ویروسا

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

من نمیفهمم چرا میخواین ب خودتون بفهمونید این ویروس کشندس به جای اینکه دست ب دعا شین بگین اینم ویروسی ...

عزیزم چی میگی😐هممون از خدامونه این ویروس اصلا وجود نداشته باشه

ولی این چه حرفیه؟به خودمون بفهمونیم که واقعیت یه چیز دیگست و بعد دعا کنیم واقعیت تغییر کنه؟

من اصلا نمیگم کشندستا من هیچی دربارش نمیدونم

فقط میگم این حرف شما غیرمنطقیه

ایشالا که یه ویروس ساده باشه