2777
2789
عنوان

کرونای 2025😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 109 پست
اره دقیقا ولی خب نمیشه استرس نداشت واقعامردم باید بدونن که قرنطینه رو‌رعایت کنن

حداقلش اینه ماسک بزنن و فاصله رو رعایت کنن

حالا نه درباره این مریضی بلکه کلا چون فصل سرد هست و بیماری زیاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن که شایعه هست در حد کرونا نیست کشنده نیست فقط چون در چین خیلی همه گیر شده و مریض زیاد شده قرنطین ...

نمیدونم ایناشو من چون دیدم نماینده مجلس اومد گفت قبلاهم کلی خبر شنیده بودم 

خداکنه نباشه و در حد انفولانزا باشه

تا وقتی منابع رسمی اعلام نکنن نمیشه مطمین بود ولی باید به بقیه اگاهی داد و جدیت ماجرا رو بهشون تاکید ...

من خودم پزشکم، الان توی پیک کرونا و انفولانزا هستیم، مریضا با بدن درد فوق شدید میان در حدی که اقایون سن بالا از شدت بدن درد گریه میکنن، ولی در حدی نیس بخایم نگران باشیم یا ترس از مرگ داشته باشیم، بعضیا الکی جو میدن، جو دادن هم همه چیو بدتر میکنه چون استرس رو میبره بالاتر

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
نمیدونم ایناشو من چون دیدم نماینده مجلس اومد گفت قبلاهم کلی خبر شنیده بودم خداکنه نباشه و در حد انفو ...

فکرکنم به دلایلی میخوان گندش کنن 

انشالله خیره استرس نداشته باش سیستم ایمنی بدن ضعیف میشه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من خودم پزشکم، الان توی پیک کرونا و انفولانزا هستیم، مریضا با بدن درد فوق شدید میان در حدی که اقایون ...

پس کاش یه تاپیک بزنین و اطلاع رسانی کنین🥰

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

پس کاش یه تاپیک بزنین و اطلاع رسانی کنین🥰

اصلا از صحبت راجب بیماری ها خوشم نمیاد چون الکی ارتعاش جمعی مردم بدتر میشه و بلاهای بیشتری سرمون میاد، بعضیا بجای اگاه شدن فقط استرس میگیرن، اگاه شدن خاصی هم نمیخاد همون قبلیاس نمیدونم چرا الکی بزرگش کردن

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
اینقدری که تو نی نی سایت اطلاعا دقیق از این ویروس هست تو خود چین نیست خود چینی ها بشنون سکته ناقص می ...

کدوم اطلاعات دقیق؟

من این حرفارو از ایرانیای ساکن چین شنیدم و نماینده مجلس یعنی این خبرا از خود چین اومده 

اصلا از صحبت راجب بیماری ها خوشم نمیاد چون الکی ارتعاش جمعی مردم بدتر میشه و بلاهای بیشتری سرمون میا ...

ماها که خوابگاهیم و امتحان داریم ترس مریض شدن و افتادن درسامون رو داریم

بعضیا بیماری زمینه ای و ....

بالاخره شرایط ها متفاوته

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗