2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هزار بار ثبت کردم انقد برنده نشدم پیگیرنشدم خخخخ

منم اصلا برنده نشدم.یه بار سایپا طرح کوییک نوشتم سریع دراومد پشیمون شدم.اگه واریز نکنم میتونم دوباره شرکت کنم؟

تو همانی که توانی بکشانی دل مارا به جهانی که دلم میخواهد.
منم اصلا برنده نشدم.یه بار سایپا طرح کوییک نوشتم سریع دراومد پشیمون شدم.اگه واریز نکنم میتونم دوباره ...

چرا میخوای حواله رو بفروشی کاش منم سایپانوشته بودم

حالا چراکوییک نوشتی  شنیدم زیاد طرفدارنداره

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
منم اصلا برنده نشدم.یه بار سایپا طرح کوییک نوشتم سریع دراومد پشیمون شدم.اگه واریز نکنم میتونم دوباره ...

فکر نکنم بتونی دوباره شرکت کنی حالا اگر خواستی حواله رو بفروشی برو نمایشگاه داربپرس شاید گرفتن ازت

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

منم این سوالمه الان ایرانخودرو نوشتم سمند ولی اختلاف قیمت زیادی با بازار نداره حدود 60تومن .....خودمم حیفم میاد طلا بفروشم ماشین بنویسم ....ولی از یه دلال حواله پرسیدم گفت اگه پول نریزی سهمیه ات از بین نمیره ...حواله کوییگ با کنم 25تومن باشه ...

چرا میخوای حواله رو بفروشی کاش منم سایپانوشته بودمحالا چراکوییک نوشتی شنیدم زیاد طرفدارنداره

فقط کوییک داشت یه مدل،همینجوری نوشتم پشیمون شدم تا ۳۰ تومن خوبه اگه کسی بخره هردو کارخونه بخاطر پولش ثبت نام میکنم ولی فکر کنم ایرانخودرو کلا سرکاری من ۲۰ بار نوشتم در نیومده

منم این سوالمه الان ایرانخودرو نوشتم سمند ولی اختلاف قیمت زیادی با بازار نداره حدود 60تومن .....خودم ...

اگه سهمیه از بین نره که عالیه

فک نکنم از بین بره ...ول ایرانخودرو بهتره. ..

اره بهتره,فکر کنم دو دوره نمیتونی ثبت نام کنی بعد دوباره میتونی