2777
2789

سلام عشقا😍😍صبح رفتم سونو..۶ هفته ۵ روز..قلبش مثل ساعت میزد..😭خداااایاااا شکرتتتت.همه رو دعا کردم و میکنم..مرسی این چند وقت از ته دلتون دعام کردین

عاسقتونم😍😍😍😍وااای خدا ایشالله این لحظه رو قسمت همه منتظرا بکنه الهی آمین...هرروز واستون یس و آیته الکرسی ختم میکنم تا بزودی مادر بشین😍😍😍خدا فرزندم و بخودت سپردم😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

جان جان 😙😙😙😙😙😙😙😙

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف داد روزی دوتا با قرص..گفت تا غربالگری استراحت کن تا دیگه لک نبینی😍😍😍جفتم پایینه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وای خدااااا خیلی خوشحال شدم عزیزممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😗😗😗😗

الههههه مرسیییی😍😍😍😍

گیسو جون مبارکههه تبریک میگم😍😍😍😍😍من نمیدونستم شما حامله ای😍😍😍😍خیلی هوشحالمممم😍😍😍😍😚😚😚😚

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖

خدا رو شکر ان شا الله صدای خندش رو تو خونت بشنوی

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .