2777
2789

سلام عشقا😍😍صبح رفتم سونو..۶ هفته ۵ روز..قلبش مثل ساعت میزد..😭خداااایاااا شکرتتتت.همه رو دعا کردم و میکنم..مرسی این چند وقت از ته دلتون دعام کردین

عاسقتونم😍😍😍😍وااای خدا ایشالله این لحظه رو قسمت همه منتظرا بکنه الهی آمین...هرروز واستون یس و آیته الکرسی ختم میکنم تا بزودی مادر بشین😍😍😍خدا فرزندم و بخودت سپردم😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

جان جان 😙😙😙😙😙😙😙😙

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف داد روزی دوتا با قرص..گفت تا غربالگری استراحت کن تا دیگه لک نبینی😍😍😍جفتم پایینه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
وای خدااااا خیلی خوشحال شدم عزیزممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😗😗😗😗

الههههه مرسیییی😍😍😍😍

گیسو جون مبارکههه تبریک میگم😍😍😍😍😍من نمیدونستم شما حامله ای😍😍😍😍خیلی هوشحالمممم😍😍😍😍😚😚😚😚

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖

خدا رو شکر ان شا الله صدای خندش رو تو خونت بشنوی

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .