2777
2789

قضیه این ویروس جدید چیه کل سایت درگیرشن ..علائمش چیه چطوریع

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فعلا حرفی از قرنطینه نشده اما بشه بهتره چون اطراف ما همه دارن تلف میشن از این بیماری!

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

من که همچنان از قرنطینه قبلی در نیامدم 😁 برای یکی مثل من که حوصله بیرون خونه رو نداره بهانه خوبیه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

قضیه این ویروس جدید چیه کل سایت درگیرشن ..علائمش چیه چطوریع

آنفولانزا میگن واقعا زبونم لال تو کرونا پدرمون در اومد لعنت به چین هر چی کثافت کاریه اول از اینا بلند میشه

وای امیدوار بودم ایران وارد نشده باشه .نگران پسرم و‌پدرم هستم 🥺

تازه یکی از دوستام زاهدانه میگه وارد اونجا هم شده!

عملا از شمال به جنوب درگیر شده بعد نمی‌دونم چرا قرنطینه شکل نمیگیره

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

آنفولانزا میگن واقعا زبونم لال تو کرونا پدرمون در اومد لعنت به چین هر چی کثافت کاریه اول از اینا بلن ...

ویروس ساختگیه باز

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من که همچنان از قرنطینه قبلی در نیامدم 😁 برای یکی مثل من که حوصله بیرون خونه رو نداره بهانه خوبیه

نگین واقعا اونایی که بدنشون ضعیفه این مریضی اگه واقعا باشه زبونم لال مثل سمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز