2777
2789
عنوان

کرم پودر

2191 بازدید | 35 پست

سلام خانوما خوبین عزیزای دل من هر کرمی میزنم به صورتم صورتم جوش میاره پوست خودم خیلی خوبه ولی بازم باید کرم زده بشه که آرایش خوب بشینه رو صورت شما چه پیشنهادی واسم دارین من ۱۸ سالمه از ۱۵ سالگی که آرایشو شرو کردم هیچ کرمی خوب نبود که پوستم جوش نزنه ففط لطفا قیمتاشم بنویسین

تیکر نی نی کوچولوی من😍

قیمت پایین مت موس لورال برا پوست چرب خوبه؛در حده 40-50

قیمت بالا هم استی لادر خوبه 230 و ایناس

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قیمت پایین مت موس لورال برا پوست چرب خوبه؛در حده 40-50 قیمت بالا هم استی لادر خوبه 230 و ایناس

ممنون عزیزی چه پودری واسش استفاده میکنی

تیکر نی نی کوچولوی من😍

قبل کرم پودر زدن حتما مرطوب کننده بزن.بعد اینکه اومدی خونه حتما صورتت رو از کرم پودر و آرایش پاک کن.آبرسان بزن.پاک‌ سازی کن پوستتو تا جوش نزنه.البته تو سن تو طبیعیه.منم مثل تو جوش می‌زدم ولی بعد دیگه صاف شد پوستم.

هلثی میکس بوروژوآ که پر از ویتامینه و من واسه استفاده روزمره‌ام می‌زنم.قیمتش هم حدود ۶۰ تومنه.

برای مهمونی و مراسمات هم مک می‌زنم که گرون‌تره

منم ۱۹ سالمه ترجیح میدم الانو تو این سن پوست خودم باشه

از این سن شروع بشه کرم ارایشی پوستو زود چروک میندازه حالا هرچقدر هم کرمش مارک و خوب باشه

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
منم ۱۹ سالمه ترجیح میدم الانو تو این سن پوست خودم باشه از این سن شروع بشه کرم ارایشی پوستو زود چروک ...

والا هرچی آرایش بزنم تو مراسمات میگن تو چرا هیچی نزدی

تیکر نی نی کوچولوی من😍

موس میبلین قیمت نزدیک ۶۰

کرم پودر مک سریnw هلویی ۱۸۰ 

کرم پودر استی لودر ۳۰۰

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

من فقط ضد آفتاب استفاده میکنم که پوستم خراب نشه

یه مدت الارو ک فهمیدم میگن لک میاره 

شون ایرانی خریدم 

خیلی راضیم 

گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!