2821
2789
عنوان

کرم پودر

| مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 35 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کرم پودر اوریفلیم    

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)

دومین مشکلمم اینه که چون بخاطر این مشکلی که دارم تاحالا پودر استفاده نکردم پوستم خیلی سفیده میترسم اگه زیاد سفید استفاده کنم عین روح بشم الان عکس پوستمو میذارم ببین چه شماره ای خوبه واسم

تیکر نی نی کوچولوی من😍
ن

خب اگه هر روز بزنی باید یه کرم سبک مثل اکتی پور بزنی اما اگر نه میتونی هر چی بهت بسازه و رو پوستت بشینه بزنی حالا یکم سنگین تر هم اشکال نداره اگر مدام نمیزنی

فکر کنم قبل ارایش صورتت رو با فیس واش برا پوست آکنه ای بشوری و بعد ارایش نزاری رو پوست بمونه بازم بشوری حل شه مشکلت.

ی

یه خانومی هست مانیکورم

خیلی خوشگله اما از بس آرایش میکنه و کرم پودر میزنه صورتش کامل چروکای ریزه سنی ام نداره ...

حیفه پوستتونه زیر آرایش خفه نکنین من تازه بیرون میرم آرایش نمیکنم میگم بزار پوستم نفس بکه تو هوای آزاد ..آرایش فقط واسه مهمونیا که آدمم کلی تغییر میکنه یه دفعه 

تو خونه ای هم شوهرم به یه مداد چشم و خط لب صورتی راضیه در نتیجه پوستم عالیه فقط آبرسان اونم وقتی کمی صورت مرطوبه بزنین جوون میمونین

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 11 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز