2777
2789
عنوان

زشتی سینه هادردوران شیردهی

1335 بازدید | 16 پست

من الان یه دختر۱ساله دارم که بش شیرمیدم،سینه هام خیلی افتاده شدن وزشت،ویکی ازسینه هام کوچیک ویکی دیگشون بزرگ،میشه اگه کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه.ممنون میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی

ورزش هایی ک سینه رو سفت میکنه

تو خونه انجام بده و شنا برو

ماساژ بده روزی پنج دقیقه دورانی ب سمت بالا

و یخ!!

دوتا قالب یخ بگیر و دورانی از انتها به سمت نوک بیا 

اما چند دقیقه بیشتر نشه خوب نیست

یکی نیست ب خودم بگه اه شیر میدم دوماهه خیلی بذ شده

من به دستای خدا خیره شدم,,معجزه کرد💞😳😳

واقعا اینجوری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😨

من الان 3 ماهه شیر میدم سینه هام مثل اولش خوشکله فقط یکم هاله اش تیره شده😞نکنه زشت بشه خیلی اعصابم بهم میریزه اگه بشه😭😭😭😭

من همچنان سوتین میبندم البته و شیردهیم بین هر دو سینم مساویه شما شاید سوتین نبستی یا بیشتر از یه سینه شیر دادی اینجوری شده

.Pain🔥you made me a believer

اخي عزيزم غصه نخور فوقش چند ماه ديگه باقي مونده بعد همه چي تقريبا برمگرده

كاملا دركت ميكنم من خودم وقتي شير ميدادم حس بدي داشتم اونقدر كه حس ميكردم ببخشيد مثل أو شيرده شدم عذاب ميكشيدم مخصوصا أواسط شيردهي

اما روزي كه ميخواي بچه رو از شير بگيري اينقدر دلت تنگ ميشه كه  من خودم سه روز تمام قايمكي گريه ميكردم

سر دومي حس بدم كمتر شده بود ولي بزم سر از شير گرفتن گريه ميكردم بخاطر اينكه ديگه نميتونم بهشون شير بدم يجور حس عجيبيه

غصه نخور خوب ميشه الان از شيردهي لذت ببر

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
اخي عزيزم غصه نخور فوقش چند ماه ديگه باقي مونده بعد همه چي تقريبا برمگرده كاملا دركت ميكنم من خودم ...

وای من قبلا ی تاپیک ازتون خوندم

ناراحت نمیشین اگه از مادرشوهرتون بپرسم؟اوضاع خوبه؟

نگران نباش بعدشیردهی خیلی بهترمیشه منکه دوتازایمان اولم بعدش خیلی خوب شدورزشم داشتم

الانم بیشترروی دست درازکشیده شیرمیدم نمیذارم زیادکشیده بشه

مثل اول نمیشه ولی تا۶۰درصدخوب میشه

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

من خدا رو شکر این مشکل رو ندارم، چون کلا شیر نتونستم بدم.

ولی هاله سینه م از بارداریم تیره و سیاه شده، همچنان هم همینجوریه. اعصابمو خرد کرده.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
نگووووو😭😭😭😭😭

الان که شیر میدین مراقبت هم بکنین

من تا اخرش س و تی ن نبستم

شیرم زیاد بود

اما افتضاح شده بود

چن لاغرم شده بودم

الان که جون گرفتم بهتر شده

اما از الان مراقبت کنین

شیر دادن اذت بخشه واقعا

لذتشو ببرین و از خودتونم مراقبت کنین حتما

نگران نباش بعدشیردهی خیلی بهترمیشه منکه دوتازایمان اولم بعدش خیلی خوب شدورزشم داشتم   الانم ب ...

منم همش خوابیده شیر دادم

البته میگن خوب نیس

اما جونی نداشتم

دخترمم شکموووو بود ای میخورد

ادم کم میاره