2789
عنوان

ترنسا

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 58 پست
این یک مسئله ی تخصصیه دوست عزیزشما مگه روانپزشکی یا پژوهشگر این حوزه هستی که میگی هورمون بزنن یا فلا ...

این یه بیماریه و تا وقتی بسه درمان کرد با برن دنبالش

اکانت تعطیل

من تو یوتیوب و اینستا دیدم با ریش کرمپودر میزنن ادا زنا رو در میارن

اونا بای هستن

ترن*س

بای

گی

لز

فرق دارن

اونا ک شما دیدی تر*نس نیستن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتما نظر شمارو بهشون میگم و حتما طبق میل شما عمل میکنن 😄

برام اصلا مهم نیست نه نظر شما نه بقیه روشعن فکرای که این چیزارو میپسندن 

من تاپیک زدم با کسایی که با من موافقم حرف بزنم نه شما

اکانت تعطیل

برام اصلا مهم نیست نه نظر شما نه بقیه روشعن فکرای که این چیزارو میپسندن من تاپیک زدم با کسایی که با ...

ترنسا وجود نداشته باشن . مخالفا نیان . روشن فکرا حمایت نکنن . بله حتما😄😄 چقدر شما منطقی هستی

ربطی به تفکرات قدیمی نداره بنظر منم شاید مشکلشون با روانشناس و روانپزشک حل بشه مازیار هم میگن پشیمون ...

ربط داره ما ایرانیا در اصل اصلا نمیتونیم چیزای جدیدو بپذیریم یا باید خیلی طول بکشه خیلی برامون حرف بزنن وگرنه رو عقیده خودمون هستیم

شاید حل بشه ولی مگ اونایی ک عمل میکنن عملشون الکیه؟ مگه مشاوره نمیرن؟ اصلا بدون مجوز مشاور متخصص مگه امکان عملشون هست؟

میگنو رها کن عزیز من پیجشو دارم مشکلی ندازن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ترنسا وجود نداشته باشن . مخالفا نیان . روشن فکرا حمایت نکنن . بله حتما😄😄 چقدر شما منطقی هستی

منم نگفتم منطقیم به کسی هم ربطی نداره 

من موافقای خودمو میخام

اکانت تعطیل

ترنسا گوشی اختراع کردن؟

روشن فکرا و فمنیست ها از پستو های خونه زنارو کشونون بیرون و برای حقوق و رفاهشون جنگیدن تا الان همین زنا بیان و بهشون توهین کنن

استارتر لایک کردن یعنی من نظر شمارو خوندم و موافقم

چرااا همش منو لایک میکنی

روشن فکرا و فمنیست ها از پستو های خونه زنارو کشونون بیرون و برای حقوق و رفاهشون جنگیدن تا الان همین ...

من اتفاقااا خیلیی طرف فمینیست بازی و حقوق زنان هستم

ولی میگم تا بیماری قابل درمانه چرا بخوان اسیب بزنن ب خودشون

روی حرفم با اون سری افراده که مرد هستن و میان میگن من زنم و با صر من ریش و سیبیل میکاپ میکنن

یا زنایی که میگن ما مرد هستیم و پریود میشن

اکانت تعطیل